Πρωτάθλημα με 15 ομάδες για την Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Με 15 ομάδες θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της Κ15 και οι οποίες θα χωριστούν σε τρεις ομίλους. Στον πρώτο όμιλο θα είναι οι ομάδες από την Σύρο οι οποίες θα βγουν μετά από κλήρωση. Από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχουν δηλώσει συμμετοχή οι: Αίας Σύρου, Κανονιέριδες, Νέος Α.Ο. Σύρου και Α.Π. Σύρος 2002. Από την Τήνο θα είναι  ο ΠΑΣ Τήνου, από την Μύκονο, ο Α.Ο. Μυκόνου και από την Άνδρο, ο Ανδριακός Ο.Φ.

Στον δεύτερο όμιλο επίσης θα είναι δύο ομάδες από την Σύρο, όπου θα βγουν μετά από κλήρωση. Ακόμη στον όμιλο αυτό θα είναι μια ομάδα από την Πάρο (ΑΜΕΣ Νηρέας ή Α.Ο. Πάρου), η οποία θα βγει από κλήρωση. Ο Παμμηλιακός από την Μήλο και ο ΑΠΣ Κύθνου.

Στον τρίτο όμιλο θα υπάρχουν πέντε ομάδες οι οποίες θα είναι μία από την Πάρο, θα βγει μετά από κλήρωση, ο ΠΑΣ Νάξου, ο Πανναξιακός, ο Α.Σ. Σαντορίνης και ο Πανθηραϊκός.

Στους Ομίλους το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Η σειρά των αγώνων θα προκύψει μετά από κλήρωση.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους μονούς αγώνες (ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά απευθείας θα γίνεται η διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, οι τρεις πρώτοι των Ομίλων και ο καλύτερος δεύτερος των τριών Ομίλων (με καλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας ανά αγώνα), προκρίνονται στην τελική φάση.

Έτσι θα συγκροτηθούν οι 4 ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση (Final-Four) . Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση. Οι νικήτριες ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του τελικού και ο νικητής θα είναι ο Πρωταθλητής Κ-15 Ε.Π.Σ.Κ. «MOLTEN» περιόδου 2020-2021.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα. Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της τελικής φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους διαμονής των ομάδων, από πλευράς της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η τελική φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες.

Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής θα ορισθούν από την διοργανώτρια.

 

Ετικέτες: