Πρωταθλητής στην Κ12 ο Πανθηραϊκός

Ο Πανθηραϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων στο πρωτάθλημα της Κ12 έπειτα από τη νίκη του με 1-3 επί του ΠΑΣ Νάξου. Ο τελικός μεταξύ των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παροικιάς. Ο τελικός είχε έναν αρκετά καλό ρυθμό καθώς και οι δύο ομάδες μπήκαν στον τελικό με τους ίδιους στόχους. Ο Πανθηραϊκός κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη του διάρκεια και να φτάσει δίκαια στην επικράτηση. Από την άλλη πλευρά, οι Τηνιακοί του Λευτέρη Βελαλόπουλου έπαιξαν  αρκετά καλά, προσπάθησαν να αντιδράσουν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, μείωσαν αρχικά σε 1-2, όμως μετά το τρίτο τέρμα δεν είχαν τις δυνάμεις να κυνηγήσουν την ανατροπή.  Ταυτόχρονα, οι Τηνιακοί έδειξαν πως βρίσκονται σε έναν πολύ καλό δρόμο και πως αν συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς το ποδόσφαιρο του νησιού, αλλά και των Κυκλάδων θα έχει να κερδίσει πολλά. Από εκεί και πέρα και όσον αφορά στο ματς, στο 15’ ο Ομπροβάτσκι με ωραίο σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, νίκησε τον Μ. Φώσκολο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πανθηραϊκού (0-1). Ο Μπούζι στάθηκε άτυχος στην προσπάθεια του από το ύψος της μεγάλης περιοχής, καθώς είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Φώσκολου. Στο 22’ ο Κουλουριώτης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αν και ο Φώσκολος προσπάθησε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την εστία του, είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2. Η ομάδα της Τήνου προσπάθησε να αντιδράσει και στο 26’ ο Βελαλόπουλος με δυνατό ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στην εστία του Πανθηραϊκού και ο ΠΑΣ Τήνου μείωσε σε 1-2 . Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ο Πανθηραϊκός πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ. Στην επανάληψη ο Λιγνός στο 46’ είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Φώσκολου. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 48’ με τον Κόκα, έπειτα από ασίστ του Καρτιμπέλη.   

Διαιτητής: Γιάννης Κουζούμης | Βοηθοί: Αντώνης Καλόγερας - Βαγγέλης Ρούσσος

ΠΑΣ Τήνου (Βελαλόπουλος): Φώσκολος Μ., Βελαλόπουλος Σ., Βελαλόπουλος Κ. (50' Ψάλτης), Σουράνης, Λούβαρης, Φώσκολος Ι., Κομεσσάριος (58΄Δασκαλόπουλος), Καράι, Δογορίτης (58΄Δεσύπρης).

Πανθηραϊκός (Τσοβάρας): Παπαϊωάννου (59' Μαρτίδης), Αντιλάι (54' Σκοπελίτης), Καβαλλάρης Ε., Φέγγη, Λιγνός (54΄ Φύτρος), Καρτίμπελης (58΄Αναπλιώτης), Ομπροβάτσκι (19΄Κόκα), Κουλουριώτης (58΄Καββαλάρης Α.), Μέσι (19΄Μπούζι).