Η ομάδα των Κυκλάδων αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 στο εντός έδρας με την Καλαμάτα

Με πόντο στην πρεμιέρα η αρχή για τον Α.Σ. Σαντορίνης

  • Τρίτη, 30 Μαρτίου, 2021 - 06:11

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα της Football League απέκτησε ο Α.Σ. Σαντορίνης με το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) με την ιστορική Καλαμάτα. Η ομάδα των Κυκλάδων έκανε το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Football league, κάνοντας μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, αν σε κάποιες περιπτώσεις οι παίκτες της ήταν πιο ψύχραιμοι.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη, εμφάνισε πολύ καλά στοιχεία, έδειξε πως είχε διαβάσει σωστά τον αντίπαλό του και ταυτόχρονα είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Η Α.Σ. Σαντορίνης περιόρισε την Καλαμάτα, αφού δεν της άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα το δικαίωμα να κάνει το παιχνίδι της κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της ομάδας της Σαντορίνης. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι απολύτως δίκαιο καθώς και οι γηπεδούχοι είχαν το άγχος της πρεμιέρας, αλλά και ότι αντιμετώπισαν μία ιστορική ομάδα όπως είναι η Καλαμάτα.  

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

2’ ο Παυλίδης μετά την ωραία συνεργασία που είχε με τον Κέρι βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

11’ ο Κέρι με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ηλιόπουλου, η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα, χωρίς κάποιος συμπαίκτης τους να αποκτήσει πλεονέκτημα.

12’ ο Δερμιτζάκης χωρίς πρόβλημα στο απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Κέρι.

23’ ο Μηνά από τα δεξιά έβγαλε σέντρα μέσα στην περιοχή, όμως κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για την σπρώξει στα δίχτυα.

31’ ο Παυλίδης με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μαρκόφσκι έστειλε τη μπάλα άουτ.

42’ ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει τη μπάλα προς το τέρμα μετά την σέντρα από τα αρτιστερά του Ντινιωτάκη, όμως αυτή πέρασε άουτ.

61’ Δύσκολα ο Δερμιτζάκης στο σουτ του Σουμπίνιο.

73’ ο Νταού Μπουσβίμπα με ατομική ενέργεια προσπάθησε να αποκτήσει πλεονέκτημα, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών των παικτών της Σαντορίνης.

75’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Σκαθαρούδη, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την κεφαλιά του Κουρέλλα, όμως ο Ταίρης (γκολκίπερ της Καλαμάτας) με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε τη μπάλα μακριά από την εστία του.

83’ ο Δερμιτζάκης πρόλαβε και μάζεψε τη μπάλα πριν ο Μουσβίμπα αποκτήσει πλεονέκτημα.

85’ ο Σκαθαρούρης έκανε σουτ, όμως ο Ταϊρής απέκρουσε σταθερά τη μπάλα.

90’ άουτ πέρασε το σουτ του Σουμπίνιο.

91’ μία ακόμη καλή προσπάθεια για τον Α.Σ. Σαντορίνης με τον Πολύζου, ο Ταϊρής με δυσκολία αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

94’ ο Τσελεπίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (Νίκος Παντέλης) Δερμιτζάκης, Ιβανίδης, Ερρίκος (56' Μπιρμπίλι), Πολύζος, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Κουρέλας, Ντινιωτάκης (70' Μπουντόπουλος), Σιμιτσής (81' Μαλάι), Μηνάς (70' Σκαθαρούδης), Κανουλας (81' λ.τρ. Γιουκούδης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος) Ταϊρης, Μαβίγκα, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Ζαχαρόπουλος (60' Σουμπίνιο), Παυλίδης (79' Νατσιόπουλος), Παπατόλιος, Κέρι (86' Αλεξόπουλος), Ηλιόπουλος (60' Μπουσβίμπα), Μαρκόφσκι.

 

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω 1-2

Κυριακή 28/3

Σαντορίνη-Καλαμάτα 0-0

Ιάλυσος-Καλλιθέα 1-1

Αστέρας Βλαχιώτη-Ασπρόπυργος 1-0

Ρόδος-Επισκοπή 0-0

 

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

3

1

1

0

0

1

0

2.

ΑΙΓΑΛΕΩ

3

1

1

0

0

2

1

3.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

1

1

0

1

0

1

1

4.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

1

1

0

1

0

0

0

5.

ΡΟΔΟΣ

1

1

0

1

0

0

0

6.

ΙΑΛΥΣΟΣ

1

1

0

1

0

1

1

7.

Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

1

1

0

1

0

0

0

8.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

1

1

0

1

0

0

0

9.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

0

1

0

0

1

0

1

10.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

0

1

0

0

1

1

2