Στα ημιτελικά του κυπέλλου Κυκλάδων ο Πανναξιακός

Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε ο Πανναξιακός, μετά τη νίκη του επί της Α.Ε. Πάρου με 2-0. Το παιχνίδι είχε έναν πάρα πολύ ωραίο αγωνιστικό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι φιλοξενούμενοι με τον Αριανούτσο, έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Καμπάση, βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ του Πανναξιακού, όμως ο Λουλάι με ωραίο τρόπο απέκρουσε και κράτησε την εστία του απαραβίαστη. Στο 7’ ο Ρούσσος χωρίς πρόβλημα απέκρουσε το σουτ του Βαθρακοκοίλη, μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Ο Λουλάι είχε μία ακόμη εντυπωσιακή επέμβαση στο τετ α τετ του Αριανούτσου. Στο 28’ ο Σέμε στάθηκε άτυχος καθώς είδε τη μπάλα σε προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι του Ρούσσου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βαθρακοκοίλης, με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Ρούσσου και ο Πανναξιακός άνοιξε το σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 και μπήκαν στο δεύτερο μέρος με την ψυχολογία στα ύψη. Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος ήταν κάπως μέτρια, αφού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έκλεισαν όλους τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην περιοχή τους. Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Πάρου ήταν το σουτ του Ραμπαβίλα, που όμως πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 83’ για τον Πανναξιακό χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Φουφούνης, μετά την ασίστ του Κωστόπουλου.

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Χατζόπουλος και Φαν Άαγκεν

Πανναξιακός (Μαυρομμάτης): Λουλάι, Καράι, Κωστόπουλος, Γκουιρά, Πιτταράς, Σέμε , Δεμερτζής (85΄Πιτταράς Ν.),Βαθρακοκοίλης (71΄Ντάσσιος), Φουφούνης (93΄Γκορνάντι), Ιγκνάτ, Καλαβρός

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Ρούσσος, Ρούσσος Γ. (75΄Κρητικός) , Παπαδόπουλος (45΄Εσάι), Καμπάσης, Γαβαλάς, Παντελαίος, Βιντζηλαίος, Κρητικός Στ (43’ Γιαννούλης) ., Ραμπαβίλας (75’ Τριανταφυλλίδης), Αριανούτσος, Γιουρτζίδης ( 78’ Μουράι).