Η Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε με 3-0 της ΕΠΣ Σάμου και σε δυο αγώνες έφτασε τους τέσσερις βαθμούς

Στο χέρι της η πρώτη θέση

Η Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προεπιλογής των Εθνικών ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Γατσέλου νίκησε με 3-0 την ΕΠΣ Σάμου και ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς. Πλέον η ομάδα της Ένωσης των Κυκλάδων έφτασε στους τέσσερις βαθμούς, μείωσε στον έναν βαθμό της διαφορά της από την κορυφή που βρίσκεται η ΕΠΣ Χίου και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει τέσσερις βαθμούς σε δύο αναμετρήσεις, σε αντίθεση με την ΕΠΣ Χίου και την ΕΠΣ Δωδεκανήσου που έχουν από τρεις αναμετρήσεις.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης με την Σάμο, η ΕΠΣ Κυκλάδων ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στη νίκη και την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Από την πλευρά της η ΕΠΣ Σάμου έπαιξε αμυντικά και έβγαινε στην κόντρα επίθεση, μάλιστα είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει όμως ο γκολκίπερ της ΕΠΣ Κυκλάδων είπε όχι και στις δύο προσπάθειες.

Ο Παντελαίος άνοιξε το σκορ στο 30΄, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ οι δύο ενώσεις πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει στο 1-0. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό, να βρίσκουν τον τρόπο ακόμη δύο φορές να σκοράρουν, με τον Γιαννακόπουλο στο 54΄ με εύστοχο πέναλτι και στο 84΄ με τον Ρούσσο έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος. Το σκορ μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πήραν τους βαθμούς που ήθελαν και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της πρώτης θέσης του ομίλου τους.  

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

12΄ ο Ορφανός, με σουτ από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

27΄ δεν βρήκε στόχο το σουτ του Σταματόπουλου.

29΄ ο Πλακίδας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νικολάου, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο παίκτης της Σάμου ήταν εκτεθειμένος και ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του.

30΄  ο Γιαννακόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε την άσπρη βούλα.

31΄ ο Παντελαίος νίκησε από το σημείο του πέναλτι τον Λεβέντη κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, κάνοντας το 1-0.

40΄  άουτ κατέληξε το σουτ του Λέκκα από πλεονεκτική θέση.

54΄  ο Ορφανός, μετά από ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τους αμυντικούς της Σάμου. Ο κ. Γρυπάρης έδειξε την παράβαση και οι Κυκλάδες έχουν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

55΄ ο Γιαννακόπουλος νίκησε με την σειρά του τον Λεβέντη από το σημείο του πέναλτι κι έκανε το 2-0 για την ΕΠΣ Κυκλάδων.

62΄ ο Μανάι, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα άουτ.

74΄  τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν το σκορ και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Ο Μανάι βγήκε μόνος απέναντι στον Νικολάου, όμως ο γκολκίπερ της ΕΠΣ Κυκλάδων με υπερένταση απέκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

78΄  ο Ρούσσος με ωραία κεφαλιά, έπειτα το φάουλ που εκτέλεσε ο Βαμβακούσης, νίκησε τον Λεβέντη και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ΕΠΣ Κυκλάδων.

84΄ ο Γιαουπάι από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα πάνω στον Λεβέντη.

Διαιτητής: Γρυπάρης | Βοηθοί: Ζαράνης - Σαμοθράκης

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Νικολάου, Ασράμ (83΄Λαρεντζάκης), Ρουστέμι, Φέγγης, Μαθιάσος, Βαμβακούσης, Ορφανός (68΄Ρούσσος), Παντελαίος (46' Ευαγγελόπουλος), Γιαννακόπουλος (68' Μήλας), Λέκκας, Δαφερέρας (46΄Γιαουπάι).

Αναπληρωματικοί: Αποστολόπουλος, Τσελάι, Γαλανός, Ραφιός, Βουτσίνος

ΕΠΣ Σάμου (Κυριακού): Λεβέντης, Χαντές, Σπανός (72' Καρούτσος), Χατζηπαναγιώτης, Καρράς (83' Πρίφτι), Αλμέτα (83΄Σπυρίδωνος), Πλακίδας (77΄Γκότσης), Κούβδος, Κάρλας, Πρένι, Μανάι.

Αναπληρωματικοί: Μαλλές, Μπάσα, Σάββας, κ., Σάββας Κ., Σεχάι

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-15 2021-2022
(5η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

1.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ - Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

7-0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-17 2021-2022
(5η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

2.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ - Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

3-0

         

Βαθμολογία περιόδου 2021-22

Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων

Βαθμολογία Κ15

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

5

3

1

2

0

6

0

2.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

4

2

1

1

0

7

0

3.

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

4

4

1

1

2

2

9

4.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ

3

2

1

0

1

4

3

5.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

3

3

1

0

2

2

9

 

Βαθμολογία Κ17

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

5

3

1

2

0

5

2

2.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

5

3

1

2

0

5

3

3.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

4

2

1

1

0

4

1

4.

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

3

4

1

0

3

3

8

5.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ

1

2

0

1

1

0

3

Ετικέτες: