Η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου επικράτησε με 6-1 της Χίου και ανέβηκε στην κορυφή

Επιβλητική εμφάνιση από την Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε με 6-1 της Χίου και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Γατσέλου ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι εντυπωσιακό και έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πως είναι καλύτερο από τον αντίπαλό του. Οι Κυκλαδίτες επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έφτασαν σε μία ακόμη ευρεία νίκη. Μόναδική εξαίρεση στο παιχνίδι ήταν η στιγμή της ισοφάρισης από πλευράς Χίου. Έκτοτε οι Κυκλάδες πάτησαν γκάζι και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαν καταφέρει να αποκτήσουν και διαφορά ασφαλείας, αφού πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 4-1. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους τυπικά γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα αν ήταν λίγο πιο τυχεροί οι Κυκλαδίτες το σκορ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο, καθώς χάθηκαν αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες. Το 6-1 διαμορφώθηκε χάρη στα τέρματα που σημείωσαν στο δεύτερο μέρος οι Μαρτίνος και Σέχου.

Το φιλμ του αγώνα

3΄ ο Καλλίγερος με κόρνερ έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά ο Νομικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

5΄ οι τυπικά φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μεσίτι, καθώς εκμεταλλεύτηκε και την λανθασμένη έξοδο του Μπεσίρι (1-1).

6΄ ο Αλιφέρης με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νομικού.

11΄ ο Καμπάνης με ωραία κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ της Χίου κι έβαλε και πάλι την ΕΠΣ Κυκλάδων μπροστά στο σκορ (2-1).

12΄ ο Μπεσίρι έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Μεσίτη προσπάθησε να την σπρώξει στα δίχτυα, όμως πέρασε σε κόρνερ.

13΄ τεράστια ευκαιρία με το πλασέ του Αλιφέρη με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της Χίου.

23΄ ο Ρουστέμι με ωραίο τρόπο έστειλε τη μπάλα μετά την εκτέλεση κόρνερ του Καλήγερου στα δίχτυα αυξάνοντας  προβάδισμα για τις Κυκλάδες καθώς έκανε το 3-1.

28΄ ο Φλάμος ,με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπεσίρι.

29΄ Μακρινό σουτ του Καλλίγερου, ο Νομικός έπεσε και την έδιωξε σε κόρνερ.

34΄ ο Μεσίτι έχασε τεράστια ευκαιρία για την ομάδα της Χίου, καθώς σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει τα η μπάλα στα δίχτυα.

39΄ ο Μαρτίνος, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Καλλίγερου, με κεφαλιά νίκησε τον Νομικό κι έκανε το 4-1 για την ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου.

48΄ το σουτ του Αλιφέρη βρήκε σε σώματα, άλλαξε πορεία και πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νομικού.

55΄ ο Μαρτίνος με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Μαρτίνο κι έκανε το 5-1 για την ΕΠΣ Κυκλάδων.

59΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Κυκλαδίτες με τον Αλιφέρη, ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Νομικό, όμως ο γκολκίπερ της ομάδας της Χίου έπεσε κι έβγαλε τη μπάλα με τα πόδια.

69΄ ο Σέχου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Χίου κάνοντας το 6-1.

70΄ άτυχος ο Μαρτίνος στο σουτ που επιχείρησε έξω από την μεγάλη περιοχή, καθώς είδε τη μπάλα να σταματά το οριζόντιο δοκάρι του Νομικού.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Μπεσίρι, Καπέλλας, Ρούσσος, Σέχου, Μοσχάτος, Αρώνης, Μαρτίνος, Καλλίγερος, Ρουστέμι, Αλιφέρης, Καμπάνης.

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Μπάλα, Κρίσπης, Στεφάνου, Ξενάκης, Μπίμπα, Χανιώτης, Βαλέττας, Τσιγόνιας, Μανθόπουλος.

ΕΠΣ Χίου: Νομικός, Καϊμάκης, Ξυντάρης, Μαλιάνος, Κομνηνός, Μαμάλης, Κουτσώνας, Μεμά, Πάλι, Φλάμος, Μεσίτι.

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Σινάνι, Τομάζος, Καλανδρόπουλος, Κλήμης, Νύκτας, Κατανίκος.

Η βαθμολογία

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

7

3

2

1

0

13

1

2.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

5

3

1

2

0

6

0

3.

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

4

4

1

1

2

2

9

4.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ

3

2

1

0

1

4

3

5.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

3

4

1

0

3

3

15