Η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου επικράτησε με 2-1 της Λέσβου χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Γιαννακόπουλος στο 90΄

Πρωτιά για την Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε δύσκολα της Λέσβου με 2-1 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων. Το χρυσό γκολ της νίκης το σημείωσε ο Γιαννακόπουλος στο 9΄’. Η ΕΠΣ Κυκλάδων με τη νίκη της αυτή ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Χανίων.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους έφερνε στην πρώτη θέση του ομίλου. Όμως απέναντί τους είχαν μία εξίσου καλή ομάδα η οποία ήθελε και η ίδια τους βαθμούς της νίκης. Οι Κυκλαδίτες πίεσαν από την αρχή του ματς και κατάφεραν στο 10΄ με τον Βαμβακούση να ανοίξουν το σκορ, κάνοντας το 1-0. Η ομάδα του κ. Κομνηνού αντέδρασε από την πλευρά της σχεδόν αμέσως, καθώς στο 14΄, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Αχλάδας με κεφαλιά, έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Η ΕΠΣ Κυκλάδων συνέχισε να πιέζει και έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Στο 18΄ ο Γαλανός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει και πάλι την ομάδα των Κυκλάδων μπροστά στο σκορ. Ο παίκτης του κ. Γατσέλου σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μία ακόμη καλή στιγμή ήρθε στο 32΄ με την κεφαλιά του Μήλα.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να παραμένει στο 1-1.

Στην επανάληψη οι Κυκλάδες μπήκαν και πάλι δυνατά και πίεσαν για το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη. Ο Ορφανός στο 47΄ και το 54΄ δεν στάθηκε τυχερός καθώς είδε τη μπάλα να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου. Η Λέσβος από την πλευρά της είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 70΄ με τον Γιωργάκη, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αποστολόπουλου. Ο Γιαννακόπουλος στο 90΄ με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Βάτο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε πως και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με έναν παίκτη λιγότερο καθώς από τις Κυκλάδες αποχώρησε πρόωρα ο Ρουστέμι για φάουλ πάνω στον Γιωργάκη, ενώ και η Λέσβος έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές, με τον Καραγιάννη να δέχεται την κόκκινη στο 89΄.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Αποστολόπουλος, Δαμίγος (Ασράμ 59'), Ρουστέμι (αποβλ. 78'), Τσελάϊ, Ρούσσος, Βαμβακούσης, Λέκκας, Μήλας (Γιαοπάϊ 82'), Λαρετζάκης (Ευαγγελόπουλος 46'), Παντελαίος (Γιαννακόπουλος 46'), Γαλανός (Ορφανός 46')
 
ΕΠΣ Λέσβου (Κομνηνός): Βάτος, Πηγάσης, Καραβατάκης (Καραγιάννης λ.τρ. 51' - αποβλ. 89'), Κυρίκης, Αχλάδας, Βούρλης (Δίγκας73'), Κασός (Ελευθεριάδης 73'), Τελονιάτης, Λιτσολάρι, Βόϊκος, Γεωργάκης

Συγχαρητήρια από τον Α.Σ. Σαντορίνης 2020

"Ο ΑΣ Σαντορίνης 2020 συγχαίρει το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές των Μικτών Ομάδων Κ15 και Κ17, καθώς και τη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων, για την πολύ μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης και των δύο τμημάτων στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και εύχεται στις ομάδες μας καλή επιτυχία στον επόμενο γύρο του θεσμού".

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Κύθνου

"Πολλά συγχαρητήρια στις μικτές ομάδες κ15 και κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων, στους προπονητές και στη διοίκηση της ΕΠΣ, καθώς και στα δύο παιδιά μας που μας εκπροσώπησαν επάξια!!!!
το Δ.Σ του ΑΠΣ Κύθνου.

Μεγάλη τιμή και διάκριση για τον ΑΠΣ ΚΎΘΝΟΥ και τον Γιώργο Μαρτινο, που στον αγώνα ΕΠΣ ΚΥΚΛΆΔΩΝ-ΕΠΣ ΛΈΣΒΟΥ ήταν αρχηγός της ομάδας των ΚΥΚΛΆΔΩΝ.

Συγχαρητήρια Γιώργο και πάντα επιτυχίες!!!!!".

Θερμά συγχαρητήρια από τον ΑΣ Ίου

"Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΙΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων Κ15 και Κ17 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των δυο κατηγοριών.

Ειδικά συγχαίρουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη και τον επικεφαλής προπονητή κ. Βαγγέλη Γατσέλο για την καθοδήγηση αυτής της επιτυχίας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στην επομένη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων".

Ο Πανθηραϊκός για την επιτυχία των Μικτών ομάδων

"Η οικογένεια του Πανθηραϊκού εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο κ. Φρέρη Ειρηναίο, στον ενωσιακό μας προπονητή κ. Γατσέλο Βαγγέλη και στο τεχνικό του επιτελείο και φυσικά στους ποδοσφαιριστές των Μικτών μας ομάδων Κ15 και Κ17, για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλαν στην 1η Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η οποία επιβραβεύθηκε με την κατάληψη της πρώτης θέσης και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Ευχόμαστε στις Μικτές μας ομάδες μας καλή επιτυχία και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας!!".

Τα συγχαρητήρια του ΠΑΣ Νάξου

"Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων Κ15 και Κ17 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των δύο κατηγοριών στο 7ο όμιλο που τους δίνει τον τίτλο του πρωταθλητή Αιγαίου.

Όλοι οι Κυκλαδίτες είμαστε περήφανοι γι αυτές τις ομάδες και τα όσα πετυχαίνουν αυτά τα παιδιά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όπως και για την γενικότερη παρουσία τους.

Ειδικά συγχαίρουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη και την διοίκηση της ένωσης για την άψογη οργάνωση.

Επίσης τον επικεφαλής προπονητή, κ. Βαγγέλη Γατσέλο για την τεχνική καθοδήγηση και ολόκληρο το επιτελείο που είναι οι αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλες τις ομάδες και τους προπονητές που κάνουν πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομών, πράγμα που έχει ανεβάσει αισθητά το επίπεδο στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων και όλοι μαζί να γιορτάσουμε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Οι μικτές ομάδες είναι ο καθρέπτης του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και όλοι μας πρέπει να τις στηρίζουμε όπως μπορεί ο καθένας.

Ο ΠΑΣ Νάξου θα είναι πάντα δίπλα σας".

 

Η βαθμολογία της Κ17

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

10

4

3

1

0

9

2

2.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

5

3

1

2

0

5

3

3.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

5

4

1

2

1

5

5

4.

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

3

4

1

0

3

3

8

5.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ

1

3

0

1

2

1

5

Ετικέτες: