Χωρίς νικητή έληξε το ματς της Σαντορίνης

Τέταρτη ισοπαλία για Α.Ο. Πύργου και Πανναξιακό

Χωρίς νικητή έληξε ακόμη ένα παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο. Πύργου και του Πανναξιακού, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν 0-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων. Σε εκκρεμότητα για να κλείσει και τυπικά το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων είναι η αναμέτρηση μεταξύ του Φιλωτίου και του Α.Ο. Πύργου. Όπως και να έχει, η βαθμολογική κατάταξη δεν θα αλλάξει, καθώς η Ελλάς Σύρου είναι στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς σε οκτώ αναμετρήσεις, ο Πανναξιακός ακολουθεί με 16 και ο Πύργος με 12. Η Α.Ε. Πάρου τερμάτισε στην 4η θέση της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας και το Φιλώτι με μηδέν βαθμούς στην 5η.

Τώρα όσον αφορά στο παιχνίδι του Α.Ο. Πύργου και του Πανναξιακού οι δύο αυτές ομάδες κατάφεραν κάτι σπάνιο, αφού και στις τέσσερις φετινές τους αναμετρήσεις κανείς δεν βγήκε νικητής. Υπήρξαν τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, δύο για την Α΄ φάση και δύο στην Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι, αν και ήταν ανοικτό, καθώς οι δύο ομάδες έπαιζαν χωρίς άγχος, δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα παρά τις ευκαιρίες που είχαν.

Οι γηπεδούχοι στο 84΄ είχαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ καθώς ο Νομικός εκτέλεσε πέναλτι. Ο Λολάι δεν ήθελε να χαλάσει η φετινή παράδοση και με εντυπωσιακό τρόπο κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Σαντορίνη με τον βοηθό του Μάρκου Μαυρομάρη, Νίκο Σπάη και με αρκετούς μικρούς. Μάλιστα στον αγώνα έπαιξαν αθλητές από την Κ16, παρουσιάζοντας έναν πάρα πολύ καλό πρόσωπο, που δικαίως στο τέλος της αναμέτρησης απέσπασαν το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Το "ευχαριστώ" της ομάδας της Νάξου

Η διοίκηση του Πανναξιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Σαντορίνη με τον Α.Ο. Πύργου, με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία τους.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

"Ο Πανναξιακός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Α.Ο Πύργου Θήρας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, κ. Μανόλη Νομικό για την άψογη φιλοξενία.
Πέραν της φιλοξενίας όμως, "φουσκώνουμε" από περηφάνεια, βλέποντας την ομάδα να ταξιδεύει στην Σαντορίνη με οκτώ παιδιά από την Κ16, πέντε εκ των οποίων αγωνίστηκαν ως βασικοί!
Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια αυτών των παιδιών, αλλά και των προπονητών τους στα τμήματα υποδομών.
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. προσφέρει ιδανικές συνθήκες για να δουλέψουν αδιάκοπα όσοι έχουν πάθος, θέληση και αγαπούν το ποδόσφαιρο και για να εξελιχθούν, αποτελώντας τη ραχοκοκαλιά του Συλλόγου.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου".

Α.Ο. Πύργου – Πανναξιακός 0-0

Διαιτητής: Νάκκας | Βοηθοί: Ρούσσου - Βάιλας

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς (46' Καραμολέγκος), Αχμετάι (70' Κελίδης), Μαντούσης (78' Κλουβάτος), Νομικός, Φύτρος Μ. (74' Φύτρος Σ.), Κρεμμύδας, Λύτρας (46' Παπαθανασίου), Βουλγαράκης, Μαναριώτης, Σελιστάι, Λούκα. 

Πανναξιακός (Σπαής): Λουλάι Μ., Χόντζα, Φράγκου Ε., Μανδηλαράς, Ανεβλαβής , Λουβερδής, Γιαννούλης (33' Ψαρρός), Σέμε, Φράγκου Ν., Καλαβρός, Βαθρακοκοίλης Γ.

 

 

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES - Β΄ ΦΑΣΗ
(10η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

1.

Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

7-0

K-18 SEAJETS - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(6η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

2.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ - A.E. ΑΝΩ ΜΕΡΑ MYKONOY

 

K-18 SEAJETS - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(5η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

3.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

9-0

K-16 BIOCLEAN - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(8η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

4.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ - ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

6-1

             
 

 

Βαθμολογία Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

21

8

6

1

1

17

2

2.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

16

8

4

2

2

9

6

3.

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ

12

7

3

3

1

4

2

4.

Α.Ε. ΠΑΡΟΥ

10

8

2

2

4

9

11

5.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

0

7

0

0

7

4

22

 

Παρατηρήσεις:

Το σωματείο 'Α.Ε. ΠΑΡΟΥ' έχει +2 βαθμούς. ΩΣ 1ος ΤΟΥ Β΄ ΟΜΙΛΟΥ - ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓ.
Το σωματείο 'Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ' έχει +2 βαθμούς. ΩΣ 1ος ΤΟΥ Γ΄ ΟΜΙΛΟΥ - ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓ.
Το σωματείο 'Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ' έχει +2 βαθμούς. ΩΣ 1ος ΤΟΥ Α΄ ΟΜΙΛΟΥ - ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓ.