Η Ελλάς Σύρου προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα του Ραμπαβίλα, όμως ηττήθηκε από τον Άρη Πετρούπολης με 2-3, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς

Άγγιξε το θαύμα, δυσκολεύει πλέον η άνοδος

Η Ελλάς Σύρου πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, όμως η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-3.

Οι Συριανοί, που πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνισή τους σ’ αυτό το μίνι τουρνουά, δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη που θα τους διατηρούσε μέσα στο κόλπο της ανόδου και πλέον το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου αναζητά ένα θαύμα.

Από την πλευρά της η ομάδα της Πετρούπολης εκμεταλλεύτηκε ότι λάθος έγινε εντός γηπέδου και αρχικά διατηρήθηκε μέσα στο ματς με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια έψαξε την ανατροπή και τη νίκη.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ήταν ένα παιχνίδι συναρπαστικό ανάμεσα σε δύο ισχυρά σωματεία. Το πρώτο 20λεπτο ήταν λογικό να είναι μέτριο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να ψάχνονται εντός των τεσσάρων γραμμών. Μετά το 20΄ όλα αλλάξαν, οι φιλοξενούμενοι είχαν από την πλευρά τους την πρώτη καλή στιγμή με τον Μαρίνου, όμως την μεγαλύτερη ευκαιρία την δημιούργησε η Ελλάς Σύρου στο 25΄ με τον Μπούνα να μην μπορεί να νικήσει τον Καλογερόπουλο.

Ο Ραμπαβίλας μέσα σε δύο λεπτά έβαλε την Ελλάς Σύρου μπροστά στο σκορ με 2-0, αρχικά ευστόχησε στον πέναλτι στο 33΄ κι ένα λεπτό αργότερα με ένα γκολ "ποίημα" έδωσε πλεονέκτημα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Εκεί οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με τα νεύρα των γηπεδούχων καθώς προκάλεσαν ένταση και το ματς διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά. Αυτό που αρχικά επιδίωξαν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν, καθώς σταμάτησαν το μομέντουμ των γηπεδούχων και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Ρέντζο μείωσαν σε 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ραμπαβίλα οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν τον έλεγχο του ματς και στο 56΄ με τον Ράπτη ισοφάρισαν σε 2-2. Ο παίκτης του Άρη Πετρούπολης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και στη συνέχεια με ένα πανέμορφο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο. Το συγκρότημα του κ. Σιλεβίστα έλεγξε τον ρυθμό αν και η Ελλάς Σύρου έφτασε πολύ κοντά σε ένα τρίτο τέρμα με τον Περιάλη, όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στον Τηνιακό μεσοεπιθετικό. Τέλος, στο 81΄ ο Αργυρίου, με πλασέ μετά την ασίστ του Μαρίνου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου βάζοντας την Πετρούπολη μπροστά στο σκορ με 2-3.

Οι γηπεδούχοι στο χρόνο που απέμεινε δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με το 2-3 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Τα πράγματα πλέον έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολα, η Ελλάς Σύρου θα πρέπει να πάρει τα δύο ματς, ώστε να φτάσει τους 10 βαθμούς και να κάνει μαθηματικές πράξεις για να δει αν τις αρκούν. Όσο οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο κερδίζουν τόσο ανεβαίνει ο πήχης που θα δώσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Με τις ομάδες πλέον του Άρη Πετρούπολης, το Μαρκό και τον Ιάλυσο και στο βάθος τον Αετό Λουτρών να έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο.

Το φιλμ του αγώνα

22΄ σουτ από τον Μαρίνου από πλεονεκτική θέση η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

23΄ σουτ του Αργυρίου, ο Οικονομόπουλος με αυτοθυσία έβαλε το πόδι του η μπάλα βρήκε πάνω και απομακρύνθηκε.

25΄ ο Μπούνας μπήκε μόνος μέσα στην περιοχή και με το πλασέ του δεν κατάφερε να νικήσει τον Καλογερόπουλο, ο οποίος έδιωξε αλλά όχι μακριά τη μπάλα. Ο Ραμπαβίλας στην επαναφορά προσπάθησε να πετύχει το γκολ, όμως το πλασέ του πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Άρη Πετρούπολης.

30΄ ο Περιάλης με σουτ από τα 25 μέτρα ανάγκασε τον Καλογερόπουλο να τεντώσει το κορμί του και με ωραίο τρόπο να διώξει με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα σε κόρνερ.

31΄ ο Ρέντζο έβγαλε με το κεφάλι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος του Καλογερόπουλου, με την Ελλάς Σύρου να φτάνει κοντά στο γκολ.

32΄ η Ελλάς Σύρου κερδίζει πέναλτι μετά από χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή του Άρη Πετρούπολης. Αρχικά ο διαιτητής ζήτησε τη βοήθεια του βοηθού του και μετά από την συνεννόηση που υπήρξε μεταξύ των δύο ο κ. Ζέστας έδειξε την εσχάτη των ποινών.

33΄ ο Ραμπαβίλας από τα έντεκα βήματα νίκησε τον Καλογερόπουλο και η Ελλάς Σύρου άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

34΄ ο Ραμπαβίλας, μετά την κάθετη πάσα του Περιάλη, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καλογερόπουλο και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στο βάθος της εστίας του Άρη Πετρούπολης 2-0.

Μετά την επίτευξη του τέρματος και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με αποτέλεσμα να υπάρξει γενική σύρραξη και το παιχνίδι να διακοπεί για περίπου πέντε λεπτά. Ο κ. Ζέστας, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, άρχισε να μοιράζει κάρτες με τον Αντώνη Συριανό να δέχεται την κόκκινη (κάθονταν στον πάγκο) και αποβλήθηκε ενώ και παράγοντας του Άρη Πετρούπολης βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια ο «άρχοντας» του αγώνα έδειξε αρκετές κίτρινες κι από τις δύο πλευρές.

46΄ ο Ρέντζο με  διπλή προσπάθεια νίκησε τον Παπαδόπουλο κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά ο σκόρερ της Πετρούπολης πήρε την κεφαλιά στη σέντρα από τα αριστερά, όμως ο γκολκίπερ της Ελλάς έβγαλε με υπερένταση. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, κανείς δεν πήγε πάνω σ’ αυτήν και ο Ρέντζο με πλασέ μείωσε σε 2-1 πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο.

47΄ ο Αργυρίου με κεφαλιά δεν απείλησε τον Παπαδόπουλο ο οποίος μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

56΄ ο Ράπτης, έπειτα  από ατομική ενέργεια, καθώς κανείς δεν βρέθηκε να τον κόψε,ι μπήκε μέσα στην περιοχή της Ελλάς Σύρου και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο ισοφαρίζοντας σε 2-2.

67΄ δυνατό ευθύβολο σουτ του Περιάλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έσκασε δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλογερόπουλου.

81΄ ο Μαρίνου μπήκε από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής και με ωραία πάσα – ασίστ έδωσε στον Αργυρίου ο οποίος με πλασέ έβαλε τον Άρη Πετρόπουλης μπροστά στο σκορ με 2-3.

93΄ τεράστια ευκαιρία με τον Αργυρίου, να βγαίνει τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ελλάς Σύρου.

 

Ελλάς Σύρου – Άρης Πετρούπολης 2-3

Διαιτητής: Ζέστας | Βοηθοί Λαμπροπούλου, Παπαδάμ

Ελλάς Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς, Κολιάκος, Οικονομόπουλος, Αργυρός, Σαββίδης (84’ Πρίντεζης), Μπακατσέλος (73’ Μαϊπάς), Μπούνας, Παυλόπουλος, Ραμπαβίλας (54’ λ.τρ. Μανουδάκης), Περιάλης.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Σαμανίδης, Συριανός Αντ. Συριανός Κ., Μαραγκός, Λούσσας.

Άρης Πετρούπολης (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Τσουκαλάς, Λεβέντης, Ρέντζο, Τσερκώνης, Γεραγωτέλης, Τρακόσης (52’ Μπιμάϊ), Σούφλας (91’ Κορώνης), Ράπτης (90’ Μπριστογιάννης), Μαρίνου, Αργυρίου.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Λάππας, Λέκκας, Καραδήμος, Ρούμπης, Σαμαράς, Σερίφης.