Ομάδες από όλα τα νησιά θα βρεθούν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Τουρνουά ποδοσφαίρου Κ10 στην πλατεία Μιαούλη

Η ΕΠΣ Κυκλάδων, μετά την πετυχημένη διοργάνωση του 2018 η οποία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του Νίκου Παρίση και το τουρνουά του 2021 για τον Μανώλη Βαμβακούση, με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη αθλητική εκδήλωση με Πανκυκλαδικό χαρακτήρα, στην οποία θα αγωνιστούν παιδιά της κατηγορίας Κ10. Το τουρνουά αυτό θα διεξαχθεί στην πλατεία Μιαούλη στις 11 και 12 Ιουλίου. Το εν λόγω τουρνουά θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη λήξη του σπουδαίου 3on3. Το μόνο που θα αλλάξει, σύμφωνα με τον κ. Φρέρη πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, είναι το αγωνιστικό κομμάτι, αφού θα φύγουν οι μπασκέτες και θα τοποθετηθεί ειδικός ποδοσφαιρικός τάπητας και εστίες, οι οποίες θα είναι χορηγία της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίος Φρέρης, αναφέρθηκε στο τουρνουά της Κ10 που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

"Κάθε καλοκαίρι η Ένωση διοργανώνει ένα τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών στη μνήμη κάποιου παράγοντα ή ποδοσφαιριστή. Μετά τους Νίκο Παρίση και Μανώλη Βαμβακούση ήρθε η σειρά του σημαντικού παράγοντα για την Ένωση, Νικολάου Φώσκολου. Στην ουσία είναι μία μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου που μόνο χαρά θα δώσει στα παιδιά μέσα από το παιχνίδι χωρίς σκορ. Νικητές θα είναι όλα τα παιδιά.

Το τουρνουά θα γίνει στην πλατεία Μιαούλη αμέσως μετά το Aegean basketball στις 11 και 12 Ιουλίου. Θα μπει ειδικός ποδοσφαιρικό τάπητας και εστίες, χορηγία από την ΕΠΟ ενώ ο Δήμος και η ΠΝΑΙ θα είναι συνδιοργανωτές.

Θα συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας Κ10 και κορίτσια Κ12 από πολλά νησιά των Κυκλάδων. Το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό. Ποδόσφαιρο στην πλατεία μπροστά στο εμβληματικό Δημαρχείο του Τσίλερ. Κερκίδες και σκαλιά γεμάτα μουσική, φώτα και πολύ παιχνίδι. Η Nike θα είναι μεγάλος χορηγός".

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

"Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο., την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και τον Σύνδεσμο Προπονητών Κυκλάδων, διοργανώνουν Τουρνουά Ποδοσφαίρου “NIKE FOOTBALL TOURNAMENT 2022 NIKOLAOS FOSKOLOS” ηλικιακής κατηγορίας Κ-10 (γεννηθέντα αγόρια 2012, 2013, 2014 και κορίτσια 2010 και μετά.

Τα κορίτσια μπορούν να συμμετέχουν με αυτόνομες ομάδες ή να ενσωματωθούν με αγόρια) Παρακαλούμε όπως εγκαίρως, έως την Δευτέρα 30/5/2022, εκδηλώσετε εγγράφως την “ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ” σας για την συμμετοχή της ομάδας σας".