15 Ιουνίου οι εκλογές του Πάγου

Η διοίκηση του Πάγου, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστή την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο χώρο του ΚΑΠΗ στο γήπεδο του μπάσκετ από τις 19:00 έως και τις 21:00.

Όσοι τώρα ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους στο κοινό ψηφοδέλτιο θα μπορούν να το δηλώσουν έως και την Παρασκευή 10 Ιουνίου στον απερχόμενο Γραμματέα Μάρκο Δαλέζιο.

Ανανέωσε με την ομάδα ο Χρήστος Ζαχαρίου

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι εξελίξεις παράλληλα με την ομάδα τρέχουν, αφού σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το στρατόπεδο του Πάγου, ο Χρήστος Ζαχαρίου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ανδρική ομάδα, καθώς άπαντες στο σωματείο είναι ευχαριστημένοι με την έως τώρα συνεργασία τους. Ο Χρήστος Ζαχαρίου βρέθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, αλλά και με μέλη του Δ.Σ. όπου και συζήτησαν την επέκταση της συνεργασίας του. Η συζήτηση ήταν σε ένα πάρα πολύ καλό και φιλικό κλίμα και χωρίς δεύτερη σκέψη διοίκηση και προπονητής έδωσαν τα χέρια.

Η ανακοίνωση της Διοίκηση του Πάγου

"Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ της ομάδας μας.

Οι εκλογές θα γίνουν στο χώρο του ΚΑΠΗ στο γήπεδο μπάσκετ στον Πάγο και ώρα 19:00 μμ. έως 21:00μμ.

Δηλώσεις για συμμετοχή στο κοινό ψηφοδέλτιο έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου, πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945324151 ο απερχόμενος Γραμματέας Μάρκος Δαλέζιος".