Τα βρήκε σε όλα και παρέμεινε στον Πύργο ο Σόλωνας Φύτρος

Ο Σόλωνας Φύτρος θα παραμείνει κάτοικος Σαντορίνης καθώς τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Α.Ο. Πύργου. Το σπουδαίο ταλέντο της Σαντορίνης, παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, αποφάσισε να παραμείνει στο νησί και να βοηθήσει κι αυτός την προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ο Α.Ο. Πύργου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως ο επιτελικός μέσος ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε για αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος από την πλευρά του είδε με χαρά την απόφαση του Φύτρου να παραμείνει στη  Σαντορίνη και να τον έχει την νέα αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του.

Το πρώτο δελτίο του Φύτρου έχει τη σφραγίδα του ΑΟ Πύργου και έπειτα ακολούθησε η πορεία του σε: Πανθηραϊκό, στον οποίο μεταγράφηκε τη σεζόν 2012-2013, πραγματοποιώντας μία πάρα πολύ καλή χρονιά, στην  Κ20 του Εργοτέλη της super league, όπου έμεινε για τη σεζόν 2013-2014. Τη σεζόν 2015-2016 επέστρεψε στον Πανθηραϊκό, ενώ  την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον ΑΟΤ Αλίμου. Ακολούθησαν, ο Εθνικός Πειραιώς και η Θύελλα Καμαρίου, για να επιστρέψει στον Πύργο το 2019.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου

"Ο Σόλωνας Φύτρος μένει στην ομάδα της καρδιάς του.

Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου μας με τον γηγενή ποδοσφαιριστή Σόλωνας Φύτρο.

Ο Σόλωνας προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου μας και μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μία σπουδαία πορεία στο ποδόσφαιρο ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τόπου μας.

Όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα της καρδιάς του ήταν παρών και πάντα ένας από τους βασικούς πυλώνες στην επιτυχία.

Μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τη περσινή χρονιά, δηλώνει και πάλι έτοιμος για να προσφέρει στον σύλλογο μας.

Εμείς θα του ευχηθούμε μόνο να είναι πάντα υγιής, διότι για η επιτυχία του μέσα στο γήπεδο θεωρείται δεδομένη".