Ο Ανδριακός επικράτησε 2-1 του Πάγου και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων

  • Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 9 Ιαν. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων εξασφάλισε ο Ανδριακός έπειτα τη νίκη του με 2-1 επί του Πάγου. Η ομάδα της Άνδρου εκμεταλλεύτηκε τα δύο πέναλτι που κέρδισε στο παιχνίδι με τον Ζαννάκη και πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του θεσμού. Από την άλλη, η ομάδα της Σύρου, αν και προσπάθησε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, δεν τα κατάφερε κι αυτό γιατί δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν.
Ο Ανδριακός άνοιξε αρχικά το σκορ στο 18’ με το εύστοχο χτύπημα του Ζαννάκη. Ο Πάγος από την πλευρά του αντέδρασε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με το εύστοχο φάουλ από πλεονεκτική θέση του Αργυρού.
Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1 και τα πάντα να είναι ρευστά για τη συνέχεια. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν από την πλευρά τους να κρατήσουν μακριά τους Ανδριώτες από την περιοχή τους.
Ταυτόχρονα επιχειρούσαν στην κόντρα να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη. Ο Ανδριακός όμως με το δεύτερο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαννάκη πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 60’. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και ο Ανδριακός εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης.

 

Ανδριακός – Πάγος 2-1

Σκόρερ: Ζαννάκης (18’  πέναλτι & 60’ πέναλτι), Αργυρός (38’)

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης, ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή (σ.σ. χρόνια πολλά), με βοηθούς τους Χουλιάρα και Ψαριανό.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Κρίτης Γ. , Βολίκας (62’ Ρούτσι Α.), Ψαριανός, Τηνιακός (74’ Ζαννακης Γ.), Τσάμης, Ζαννάκης Β., Σκανδάλης (62’ Κρίτης Ν.), Ρούτσι Ε., Κουρέτα., Μήλας, Κυριακίδης (84’ Γκιόκα).

ΠΑΓΟΣ (Ζαχαρίου): Συριανός Κ, Βουτσινός, Αργυρός, Τρόκα, Σαμιωτάκης, Συριανός Ε., Σκορδίλης, Ρούσσος, Φελούσης (71’ Μπάιλας), Περρής, Ευαγγελόπουλος.