MVP της ζωής ο Γιάννης Παπαστεφανάκης

Μαθήματα ζωής παρέδωσε ο νεαρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος της ΕΠΣ Κυκλάδων κι έδωσε το “παρών” στον τελικό της κ14. Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έγινε Πανελληνίως γνωστός από τον τελικό της αγαπημένης του ομάδας με την ΑΕΚ, ήρθε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και έδειξε σε όλους πόσο σημαντικό είναι που είμαστε… όρθιοι.
Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης κατά τη διάρκεια των απονομών συγκίνησε τους πάντες με όλα όσα ανέφερε, καθώς όπως τόνισε, το μεγαλύτερό του όνειρο είναι κάποια μέρα να καταφέρει να σταθεί και πάλι όρθιος.
Από εκεί και πέρα, στον μικρό νεαρό η ΕΠΣ Κυκλάδων του επεφύλαξε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς έφερε χωρίς να το γνωρίζει τον παππού και τη γιαγιά του από την Κρήτη, που είχε να τους δει πολύ καιρό. Από την πλευρά του, ο παππούς του Παπαστεφανάκη τον αγκάλιασε κλαίγοντας και τραγουδώντας του ταυτόχρονα και μία μαντινάδα.

Στον τέλος του τελικού ο διεθνής διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης του χάρισε την σφυρίχτρα του.

Από εκεί και πέρα στον μικρό Γιάννη δόθηκε το βραβείο του MVP της ζωής και του ποδοσφαίρου. Την βράβευση την έκανε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Ταυτόχρονα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκεται το κύπελλο που κατέκτησε η ΑΕΚ, με τους φίλους της Ένωσης να δίνουν βροντερό παρών στο γήπεδο της Ερμούπολης. Από την πλευρά τους χάρισαν τον φίλο του ΠΑΟΚ μία μπλούζα του συνδέσμου της ΑΕΚ και φώναξαν δυνατά το όνομα του μικρού Γιάννη. Τέλος, εμφάνιση τον Παπαστεφανάκη έδωσε και η ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ αναμνηστικά δώρα του έδωσαν και όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο Final Four.