Ο Νίκος Ζιάβρας καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Άρχισε ο σχεδιασμός της Ελλάς Σύρου

  • Παρασκευή, 7 Ιουλίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 7 Ιουλ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο σχεδιασμός της Ελλάς Σύρου άρχισε με τη διοίκηση της ομάδας να έχει κλείσει ήδη τον προπονητή που θα την οδηγήσει στην Γ’ Εθνική. Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ζιάβρας, από την πλευρά του, βρίσκεται σε συζητήσεις με αθλητές και σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει προφορικά με κάποιους παίκτες.
Βέβαια, θα πρέπει να γίνουν άμεσα οι κινήσεις αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να έχουν κλείσει όλες οι… τρύπες που θα υπάρξουν στο ρόστερ της Ελλάς. Ο κ. Χριστοφιλέας στα δύο παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο της ομάδας της Σύρου έχει σχηματίσει μία πρώτη άποψη για τους αθλητές που θα κρατήσει, αλλά και ποιες θέσεις θα χρειαστεί η Ελλάς να καλύψει. Ο αρχικός προγραμματισμός είναι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να αρχίσει στις 10 Σεπτεμβρίου γι’ αυτό και οι παίκτες που θα κληθούν να ενισχύσουν το ρόστερ θα πρέπει να είναι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Δύσκολη χρονιά

Η Γ’ κατηγορία είναι δύσκολη και χρειάζεται ταυτόχρονα μεγάλη προσοχή. Θα πρέπει οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι όλοι έμπειροι και ταυτόχρονα να μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στο πρωτάθλημα αυτό. Ταυτόχρονα η Ελλάς δεν έχει μόνο ανάγκη τους παίκτες, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, καθώς θα πρέπει να ενισχύσει την διοίκηση με όποιον τρόπο μπορεί. Τα έξοδα αυτή τη σεζόν θα είναι πολλαπλάσια και το κάθε… ευρώ θα έχει τη δική του σημασία. Η Σύρος μετά από πολλά χρόνια θα έχει ευκαιρία να αγωνισθεί σε Εθνική κατηγορία.
Η διοίκηση, από την πλευρά της, έκανε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ότι καλύτερο μπορούσε για να φέρει την ομάδα σ’ αυτό το σημείο. Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάς Σύρου ξεκίνησε από το μηδέν και έχει φτάσει έως και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τώρα, άπαντες στο νησί να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια ώστε η Ελλάς Σύρου να καταφέρει να παραμείνει και να παγιωθεί στο πρωτάθλημα αυτό.

 

Νίκος Ζιάβρας «Όλοι μαζί ενωμένοι στην ιστορική άνοδο της Ελλάς»

Ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνική Ποδοσφαιρικής για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, με ανακοίνωσή του κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και όλοι μαζί να προσπαθήσουν για το… όνειρο.

Τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου

2019-2023, 4 χρόνια που φάνηκαν αιώνας

Μια ομάδα που φτιάχτηκε από το τίποτα και από μια τρελή ιδέα είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.

Αν και αντιμετώπισε δυσκολίες όπως πανδημία, διακοπή πρωταθληματων, αναδιαρθρωση κατηγοριών, ποτέ δεν το έβαλε κάτω.

Κάθε χρονο και ένα βήμα, κάθε χρόνο ανέβαινε και ένα σκαλοπάτι.

3 πρωταθλήματα, 2 ανόδοι κατηγοριών, ένας τελικός κυπέλλου και μια απίθανη πρόκριση την πρώτη της χρόνια απέναντι σε έναν αντίπαλο δυο κατηγορίες πάνω.

Το τέλος των αγώνων μπαράζ μπορεί να μην ήταν αυτό που θέλαμε όλοι καθώς δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστούμε όμως η ομάδα αναδείχθηκε καλύτερη τέταρτη όλων των ομίλων και κέρδισε την άνοδο στην Γ’ εθνική.

Είναι μια ιστορική στιγμή για το αυριανό ποδόσφαιρο καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια που μια ομάδα από το νησί φτάνει τόσο ψηλά.

Θέλουμε την βοήθεια όλων.

Όλοι μαζί ενωμένοι, κάνεις δεν περισσεύει.

 

Ευχές από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη

Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης με ανακοίνωσή του συνεχάρη της Ελλάς Σύρου για την άνοδό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ΕΛΛΑΣ Σύρου για την ιστορική της επιτυχία. 

Η άνοδος στη Γ' Εθνική Κατηγορία αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της τελευταίας τετραετίας. 

Η υπομονή και επιμονή του Προέδρου κ. Ν. Ζιάβρα, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των προπονητών, των παικτών, αλλά και των φιλάθλων της Σύρου που φέτος έδιναν εντυπωσιακό παρόν σε κάθε αγώνα της ΕΛΛΑΣ Σύρου, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ.

Στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της επόμενης χρονιάς θα είμαι δίπλα στην ομάδα.

Είμαι βέβαιος ότι η επιστροφή του συριανού ποδοσφαίρου σε εθνική κατηγορία μετά από 50 χρόνια θα αγκαλιαστεί από όλους.

Καλή Επιτυχία τη νέα αγωνιστική σεζόν!»