Ο Παναργειακός επικράτησε με 2-0 των Συριανών, με γκολ που σημείωσαν ο Ροκάρι (42’) και Χατζηβασιλειάδης (80’)

Ήττα στο Άργος για την Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου δεν κατάφερε να διευρύνει τα θετικά της αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε στο Άργος από την τοπική ομάδα με 2-0. Οι Συριανοί που παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, προσπάθησαν να κρατήσουν τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή τους, όμως παραδόθηκαν στην ανωτερότητά τους.

Από την πλευρά του, ο Παναργειακός είχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο, το οποίο τον ανέβασε ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 42’ με τον Ροκάι και στο 80΄ο Χατζηβασιλειάδης κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του,  διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Η Ελλάς μπορεί να είχε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να απειλήσει επί της ουσίας τον γκολκίπερ του Παναργειακού, που όποτε χρειάστηκε ήταν στη σωστή θέση.

Οι φιλοξενούμενοι μετά από παραμονή δύο ημερών εκτός νησιού, θα επιστρέψουν στην βάση τους, έτσι ώστε να προετοιμαστούν για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας. Ένας αγώνας που με τον έως τώρα προγραμματισμό, έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή.

Ετικέτες: