Η Ελλάς Σύρου «πέταξε» δύο βαθμούς, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Θύελλα Ραφήνας

Προδόθηκε και πάλι από την άμυνά της

  • Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, 2023 - 15:37
  • /   Eνημέρωση: 29 Οκτ. 2023 - 20:39
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ελλάς Σύρου και Θύελλα Ραφήνας στη μεταξύ τους ισόπαλη με 1-1 αναμέτρηση. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης παρουσία περίπου 400 φιλάθλων. Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος ήταν ένας αρκετά καλός αγώνας, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν από την αρχή τη νίκη. Ελλάς και Θύελλα πάλεψαν μέχρι τέλους για το… τρίποντο και τους γηπεδούχους για ακόμη μία φορά να πληρώνουν ακριβά τα αμυντικά τους λάθη.

Οι Συριανοί προηγήθηκαν με τον Μούντριχα στο 81’ και πίστεψαν πως θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Όμως ένα ακόμη τραγικό λάθος της άμυνα στέρησε από την Ελλάς την υπερπολίτιμη νίκη.

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Χριστοφιλέας θα πρέπει να δουλέψει με τους παίκτες του στο αμυντικό κομμάτι, καθώς μέχρι στιγμής έχουν χαθεί πολλοί βαθμοί, κάτι που στο τέλος μπορεί να στοιχήσουν στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα

3΄ ο  Ψυχογιός με σουτ δεν βρήκε στόχο με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

8΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκούμα η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

12΄ μετά από ωραίο γύρισμα του Ζαφείρη, ο Μηνάς με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Κούμη.

18’ μακρινό σουτ του Γούλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

38’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, ο Γκούμας βρέθηκε σε θέση βολής με τον Παπαδόπουλο να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα.

65΄ ο Ζαφείρης με ωραία σέντραρε έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας της Θύελλας απέκρουσε προ του Μελισσόπουλου.

71΄ η Ελλάς έφτασε κοντά στο γκολ, με το σουτ του Οικονομόπουλου να σταματά σε σώματα αμυντικών πριν η μπάλα βρεθεί στο τέρμα του Κούμη.

75΄ οι παίκτες της Ελλάς συνδυάστηκαν πολύ καλά και ο ο Μούντριχας βρέθηκε σε θέση βολής, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κούμη.

82΄ ο Μηνάς έδωσε στον Κότσι, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Μούντριχα που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κούμη για το 1-0.

87΄ο Συριανός έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας, με την Θύελλα να κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή και τον Ψυχογιό να νικά τον Παπαδόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

90΄ ο Ψυχογιός με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

91΄ τεράστια ευκαιρία για τους Συριανούς με τον Πρεβεζιάνο να βλέπει τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κούμη.

 

Ελλάς Σύρου – Θύελλα Ραφήνας 1-1

Διαιτητής: Γουρέλης, Ανδρέου-Γκούτας

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης (Αγιώτης 69΄), Λαντίκας (Μούντριχας 55΄), Μπόσιο (Μπακατσέλος 69΄΄), Καρμοίρης (Πρεβεζιάνος 83΄΄)Σ, Κότσι, Μηνάς, Μελισσόπουλος, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι (Συριανός 83΄) Συριανός, Μούντριχας, Κασάπης, Παυλόπουλος, Πρεβεζιάνος, Ρούσσος, Μουλαράς, Αγιώτης, Μπακατσέλος

Θύελλα Ραφήνας (Μεσολογγής): Κούμης, Αγγελής, Φλώρος, Τσούκας, Ανδρίκος, Ντάφλας, Γούλας (Ντολλάνι 94΄΄), Μαρτίνος, Ψυχογιός (Ψυχογιός 92΄΄), Γκούμας (Σουλτανίδης 72΄΄), Κοντογιάννης (Φύτρος 72΄) Σαμάρκος, Θεοχάρης, Φύτρος, Καραστέργιος, Σουλτανίδης, Ντολλάνι, Μακροδημήτρης, Κωτσάκης, Κουλαξιζέλης