Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα ηττήθηκε με 1-0 στην Κόρινθο από την τοπική ομάδα

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Ελλάς Σύρου

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ελλάς Σύρου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόρινθο. Η Ελλάς Σύρου για ακόμη μία αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει κάτι που άξιζε, αφού παρά την πολύ καλή της εμφάνιση και τις πολλές κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και καλύτεροι αγωνιστικά, αδίκησαν και πάλι τον εαυτό τους, αφού για ακόμη ένα παιχνίδι δεν βρήκαν δίχτυα. Από την άλλη πλευρά, η Κόρινθος εκμεταλλεύτηκε τη μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που τις δόθηκαν και με το γκολ του Δερμητζάκη (33’) πήρε ένα ακόμη τρίποντο.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν  πάρα πολύ καλό με δύο ομάδες που προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε η διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα και κανείς δεν μπορούσε εντός των γραμμών να διακρίνει ποιο συγκρότημα οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα κέρδισε με το σπαθί του το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο της Κορίνθου, όμως δεν πήρε από το παιχνίδι αυτό που του άξιζε.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

2’ ο Μηνάς έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την Ελλάς Σύρου. Ο παίχτης του Παναγιώτη Χριστοφιλέα βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ της ομάδας της Κορίνθου.

16’ μία ακόμη τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μελισσόπουλο. Ο παίκτης της Ελλάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της Κορίνθου έδιωξε με τα πόδια τη μπάλα μακριά.

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα μπήκε καλύτερα και στο πρώτο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερη και μάλιστα βρέθηκε δύο φορές κοντά στο γκολ. Μηνάς και Μελισσόπουλος έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι.

33’ ο Δερμητζάκης βρήκε την ευκαιρία έπειτα από λάθος εκτίμηση παίκτη της Ελλάς και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κορίνθου 0-1.

44’ ο Μελισσόπουλος με δυνατό από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της ομάδας της Κορίνθου.

45’ χωρίς πρόβλημα ο Παπαδόπουλος στο μακρινό σουτ του Μερκούρη.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου, με την Ελλάς Σύρου να έχει καλύτερη αγωνιστική εικόνα, όμως η Κόρινθος ήταν μπροστά στο σκορ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ελλάς Σύρου μπήκε και πάλι με καλύτερη διάθεση, όμως έφτανε με δυσκολία κοντά στα αντίπαλα καρέ. Η Κόρινθος είχε κλείσει σωστά την άμυνα της με αποτέλεσμα να κρατά μακριά από την περιοχής της, την Ελλάς Σύρου.

57’ ο Οικονομόπουλος σωτήρια έπεσε και έκοψε την παράλληλη πάσα του παίκτη της Κορίνθου.

59’ τεράστια ευκαιρία για την ομάδα της Σύρου με το σουτ από τα δεξιά του Ζαφείρη. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Διασσινού.

63’ με τις γροθιές έδιωξε ο Παπαδόπουλος το φάουλ που εκτέλεσε από τα δεξιά ο Παπαχρήστος.

 66’ ο Παπαδόπουλος με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα στην κοντινή προβολή του Καλούση.

74’ εκτός αγωνιστικού χώρου η μπάλα στο σουτ του Μερκούρη.

75’ διπλή μεγάλη ευκαιρία με τον Παυλόπουλο και τον Κόνσι. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ελλάς Σύρου δεν κατάφεραν να νικήσουν τον γκολκίπερ της Κορίνθου.

76’ ο Κόνσι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στα πόδια του Διασσινού.

82’ τεράστια ευκαιρία με τον Χαλάτση να βρίσκεται τετ α τετ με τον Παπαδόπολο, όμως η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

 

 

Κόρινθος – Ελλάς Σύρου 1-0

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Βοηθοί: Κουκόπουλος - Κατελανάκης (Ηρακλείου)

Κόρινθος: Διασσινός, Παπαχρήστου, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Μερκούρης (90’ Χατζής), Χαλάτσης, Ζαχαράκης (78’ Παπανικολάου), Παπούλης, Γεωργίου, Δερμητζάκης (60’ Κοτσιανούλης), Νικολάου.

Στον πάγκο επίσης ήταν: Χατζής, Παπανικολάου, Χαρτσιάς, Κορωνιώτης, Κουτσίκος, Πατελάκης, Τσέλιος, Κοτσιανούλης.

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Οικονομόπουλος, Αγιώτης, Ζάχι (70’ Παράβαλος), Καρμοίρης (91’ Συριανός), Μπακατσέλος (70’ Παυλόπουλος), Μούντριχας (Κασσάπης), Μηνάς, Κόντσι (Λαντίκας), Μελισσόπουλος.

Στον πάγκο επίσης ήταν: Παράβαλος, Συριανός, Παυλόπουλος, Κασάπης, Πρεβεζιάνος, Ρούσσος, Μουλαράς, Κουκουλάς, Λαντίκας.