Την Ερμιονίδα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα

Νίκη για να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά θέλει η Ελλάς Σύρου

  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 27 Νοε. 2023 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με το παιχνίδι της Ελλάς Σύρου απέναντι στην Ερμιονίδα, θα κλείσει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας άλλαξε ημέρα και ώρα λόγω του απαγορευτικού που υπήρχε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα.

Η Ελλάς Σύρου μετά τις δύο συνεχής νίκες έχει ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά και θέλει ακόμη μία, ώστε να βάλει τις βάσεις για μία ανάλογη συνέχεια. Η καλή απόδοση της Ελλάς Σύρου στα τελευταία παιχνίδια μετουσιώνεται σε νίκη και οι βαθμοί αυτή την περίοδο είναι πολύτιμοι. Οι Συριανοί είναι στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 16 βαθμούς, ενώ αντίθετα η Α.Ε. Ερμιονίδας με μόλις επτά πόντους είναι στην 16η θέση.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως η νίκη απέναντι στην Ερμιονίδα είναι αυτοσκοπός για της Ελλάς Σύρου, καθώς το πρόγραμμα των αγώνων που ακολουθεί είναι αρκετά δύσκολο. Αρχικά να πούμε ότι την επόμενη εβδομάδα το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα θα ταξιδέψει στο Αίγιο, όπου και θα φιλοξενηθεί από τον Παναιγιάλειο και στη συνέχεια θα παίξει και πάλι εκτός έδρας με τον Α.Ο. Πυλίου Κω. Δύο ματς τα οποία έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού τόσο ο Παναιγιάλειος, όσο και το συγκρότημα από την Κω έχουν δείξει πολλά και καλά στοιχεία.

Τώρα το παιχνίδι της Ελλάς μπορεί να είναι Δευτέρα, όμως η διοίκηση της ομάδας πιστεύει πως οι φίλαθλοι του νησιού θα σταθεί σε ακόμη ένα ματς δίπλα τους και με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο της Σύρου να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Παναγιώτη Χριστοφιλέα.

 Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

«Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της ομάδας με τον ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ έχει ξεκινήσει! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το μεσημέρι της Δευτέρας 27ης Νοεμβρίου 2023 και ώρα 13:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Διοίκηση έχει ορίσει δωρεάν είσοδο για όλους τους μαθητές και τους περιμένει στο γήπεδο, να στηρίξουν με τη φωνή τους την προσπάθεια της ομάδας!

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη!

Ετικέτες: