Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα

Πολύτιμο βαθμό κόντρα στη Ρόδο πήρε η Ελλάς Σύρου

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Ελλάς Σύρου και Α.Σ. Ρόδος, μετά το τελικό 1-1. Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και οι δύο ομάδες μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στην ροή του αγώνα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μίσκου στο 68’, για να ισοφαρίσει η Ελλάς Σύρου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Μπακατσέλο.

Οι περίπου 300 φίλοι του ποδοσφαίρου αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν δίπλα στην προσπάθεια των παικτών του Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Ακόμη κι όταν η Ελλάς Σύρου βρέθηκε πίσω στο σκορ, οι φίλαθλοι της ομάδας της Σύρου συνέχισαν να στηρίζουν τους παίκτες του κ. Χριστοφιλέα.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η Ελλάς Σύρου είχε την εδαφική υπεροχή και θα μπορούσε να είχε φτάσει ακόμη και στη νίκη, καθώς ήταν αγωνιστικά καλύτερη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά, με τους γηπεδούχους να είναι όμως καλύτεροι και να φτάνουν με περισσότερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους, αν και είχαν κόντρα τον αέρα, εξακολούθησαν να κρατούν τον έλεγχο του ρυθμού.

Η Ρόδος σε μία κόντρα επίθεση κατάφερε να προηγηθεί με τον Μίσκου στο 68’ . Εκεί που όλα έδειχναν πως η Ρόδος θα έφευγε με τη νίκη από τη Σύρο, ο Μπακατσέλος με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Τέλος, να σημειώσουμε εδώ πως οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου με πολλές απουσίες.

Το φιλμ του αγώνα

21’ ο Ζάχι με σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Ρόδου.

23’ ο Λαντίκας βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Φωνές από τους γηπεδούχους για πέναλτι.

Στην εξέλιξη της φάσης έπεσε μία κροτίδα από τις εξέδρες και ο διαιτητής διέκοψε για λίγα λεπτά το παιχνίδι.

36’  εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε η μπάλα στο σουτ του Νικολόπουλου από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής της Ελλάς Σύρου.

40’ ο Μούντριχας με κεφαλιά έπειτα το φάουλ από τα δεξιά έστειλε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Οι γηπεδούχοι πατούσαν ελαφρός καλύτερα και ήταν και η ομάδα που έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

46’ διπλή μεγάλη ευκαιρία με Μούντριχα και Ζάχι είχε η Ελλάς Σύρου, καθώς και οι δύο παίκτες των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μανουσάκη.

 57’ στα χέρια του Μανουσάκη η μπάλα έπειτα το σουτ του Μηνά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

58’ νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μουντιρα, ο οποίος από τη μικρή περιοχή δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ και ο γκολκίπερ της Ρόδου απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

68’ Η Ρόδος άνοιξε το σκορ με τον Μίσκος, έπειτα το σουτ από διαγώνιο θέση με τον Μουλαρά να μην μπορεί να βγάλει τη μπάλα κι αυτή να καταλήγει στα δίχτυα της Ελλάς για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη του γκολ και να προηγήθηκαν στο σκορ.

76΄τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Κόντσι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μανουσάκη.

79’ μεγάλη ευκαιρία στο σουτ του Δούτση, έπειτα το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η μπάλα πέρασε άουτ.

89’ ο Μπακατσέλος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους.

 

Ελλάς Σύρου – Α.Σ. Ρόδου 1-1

Διαιτητές: Τσολακίδης, Τζαννής, Τραντάς

Ελλάς Σύρου (Κοτζαπαναγιώτης): Μουλαράς, Ζαφείρης, Μούντριχας, Μπόσιο, Πρεβεζιάνος, Κόντσι, Μηνάς, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Λαντίκας (62′ Μπακατσέλος), Ζάχι

Παπαδόπουλος, Μεντρί, Συριανός, Κουκουλάς, Ρούσσος

ΑΣ Ρόδος (Μπαξεβάνης): Μανουσάκης, Τρόκα (63′ Μίσκου), Καψάλης, Βιντσέντσο, Τσούτσης, Δούμτσης, Ζούνης (81′ Λάσκαρης), Πατσιαβούρας, Νικολόπουλος, Κέρι, Καρίκι

Μπουρνέλης, Ζόγκας, Ντούνιας, Θαναηλάκης, Ξεπαπαδάκης, Γονιωτάκης