Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε με 0-2 του Βύζαντα και ανέβηκε στους 39 βαθμούς

Η Ελλάς Σύρου πέρασε με επιτυχία και από τα Μέγαρα

Μία ακόμη σημαντική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελλάς Σύρου, η οποία επικράτησε με 0-2 του Βύζαντα και ανέβηκε στους 39 βαθμούς. Οι Συριανοί εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το δυνατό τους ξεκίνημα και μάλιστα πριν συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 0-2.  

Ο Μούντριχας με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Πίνη στο 2’ κι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, μετά την ωραία σέντρα από τα δεξιά του Κόντσι.

Η Ελλάς Σύρου συνέχισε να πιέζει και στο 12’ ο Πρεβιεζιάνος από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων κι έκανε το 0-2. Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως οι γηπεδούχοι στο 41’ έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ, καθώς ο Μουσκάι δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουλαρά από το σημείο του πέναλτι. Ο γκολκίπερ της Ελλάς «ψάρεψε» των Μουσκάι και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου και έφτασαν πιο κοντά στο γκολ από τους γηπεδούχους.

Η Ελλάς με τη νίκη της αυτή, όπως αναφέρουμε παραπάνω, έφτασε τους 39 βαθμούς κι έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία.

Ο κ. Χριστοφιλέας από την πλευρά του έδειξε ικανοποιημένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης και φυσικά χαρούμενος για τη νίκη.

Τέλος, από το παιχνίδι αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Γιώργος Μπακατσέλος μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον κέντρο του γηπέδου.

 

Το φιλμ της αναμέτρησης

2’ Ο Μούντριχας με καρφωτή κεφαλιά έπειτα την σέντρα από τα δεξιά του Κόντσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βύζαντα, κάνοντας το 0-1.

3’ ο Ντερμίσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να νικήσει τον Μουλαρά, όμως ο γκολκίπερ της Ελλάς χωρίς πρόβλημα απέκρουσε τη μπάλα.

12’ μετά την ωραία ενέργεια από τα αριστερά ο Πρεβεζιάνος βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και με ωραίο δυνατό σουτ νίκησε τον Πίνη κι έκανε το 0-2 για την Ελλάς Σύρου.

15’ χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε ο Μουλαράς τη σέντρα από τα αριστερά του Φουάση.

19’ ο Μηνάς από τα αριστερά προσπάθησε να νικήσει τον Πίνη, όμως η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και σταμάτησε την τροχιά της προς το τέρμα.

28’ ο Πρεβεζιάνος με κάθετη πάσα προσπάθησε να βγάλει τον Μούντριχα μόνο με τον Πίνη, όμως ο γκολκίπερ της ομάδας του Βύζαντα βγήκε γρήγορα και μάζεψε τη μπάλα.

30’ εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε η μπάλα στο σουτ του Σταφάι από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

40’ ο Ντερμίσης πέρασε τον Οικονόπουλο και μετά από μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την παράβαση και το πέναλτι.

41’ Ο Μουσκάι δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουλαρά, καθώς ο Συριανός γκολκίπερ έμεινε στην θέση του και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη εικόνα και να προηγούνται δίκαια με 0-2.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να μειώσουν το σκορ στο 41’ με τον Μουσκάι, όμως ο Μουλαράς κράτησε την ομάδα του μπροστά το σκορ.

56’ στα χέρια του Πίνη η μπάλα έπειτα το σουτ του Μηνά από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής.

63’ τεράστια ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου με το σουτ από τα αριστερά του Μηνά, ο Πίνης με υπερένταση έβγαλε με τις γροθιές τη μπάλα μακριά.

70’ χωρίς πρόβλημα ο Μουλαράς στο μακρινό σουτ του Καραγιάννη.

78’ σε κόρνερ έδιωξε ο Πίνης στο σουτ από τον Λαντίκα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

86’ δυνατό σουτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πίνη.

95’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπουλμπουρίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουλαρά.

96’ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι πέρασε η μπάλα στο σουτ του Μουλαρά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, όμως το 0-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και η Ελλάς Σύρου πέρασε με επιτυχία και από τα Μέγαρα.

Βύζας Μεγάρων – Ελλάς Σύρου 0-2

Βύζας Μεγάρων: Πίνης, Ρέππας, Κατίδης, Μουσκάι, Δρυμούσης, Χατζημελετιάδης, Χατζάκος, Φουάσης, Σταφάϊ, Καραγιάννης, Ντερμίσι.

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Ζαχαράκης, Μπουλγκουρίδης, Παππάς, Αφουξενίδης, Δούκας, Σταφούκα, Πεκίνι, Κούτσι, Καραγιάννης

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Μουλαράς, Ζαφείρης, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μπόσιο, Μπακατσέλος, Καρμοίρης, Μηνάς, Μούντριχας , Κόντσι, Πρεβεζιάνος

Στον Πάγκο ακόμη ήταν: Παπαδόπουλος, Παράβαλος, Συριανός, Κασάπης, Παυλόπουλος, Σακελλαρίου, Αγιώτης, Μάγκας, Λαντίκας

Ετικέτες: