Η ομάδα του κ. Τσάμογλου επικράτησε με 0-2 του Αίαντα κι έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Πέρασε από τη Σύρο η Θύελλα Καμαρίου

Η Θύελλα Καμαρίου έκανε ακόμη ένα… διπλό στη Σύρο και ταυτόχρονα έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης. Η ομάδα του κ. Τσάμογλου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αριθμητική υπεροχή της κι έφτασε σε μία εύκολη νίκη. Να σημειώσουμε εδώ πως στο 12’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Αντώνης Μπαλόπητας δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης. Βέβαια. η αποβολή αυτή έφερε αρκετές διαμαρτυρίες τόσο του ίδιου, όσο και του πάγκου της ομάδας του, καθώς άπαντες υποστήριξαν ότι δεν έγινε κάτι αντιαθλητικό στη φάση. Παρόλα αυτά ο κ. Καλόγερα επέμεινε στην απόφασή του και απέβαλε τον παίκτη της Σύρου.

Από εκεί και πέρα η Θύελλα κυριάρχησε εντός αγωνιστικού χώρου και στο 22’ ο Μαναριώτης έκανε με κεφαλιά το 0-1.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να μην αλλάζει και το συγκρότημα από το Καμάρι να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και στο 61’ να κλειδώνουν τη νίκη.

Ο γκολκίπερ του Αίαντα με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ σε άλλες τέσσερις φορές. Όμως ο Μώτος με υπερπροσπάθεια απέκρουε ή έβγαζε τη μπάλα σε κόρνερ.

Τώρα, όσον αφορά στη βαθμολογία, η Θύελλα με τη νίκη της έκανε πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.  Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στους 21 βαθμούς και όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα θα το κατακτήσουν με χαρακτηριστική άνεση.

 

Αίαντας Σύρου – Θύελλα Καμαρίου 0-2

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Αρμακόλας-Βακόνδιος

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος-Φωτεινιάς): Μώτος, Καπέλλας, Ρούσσος, Κολλιάκος, Μάϊπας, Νομικός (Μιχάλοβιτς 68΄), Μπαλόπητας, Καλίγερος, Ραμπαβίλας, Μουλίδης (Ξαγοράρης 68΄), Ρηγούτσος (Καμπάνης 68΄)

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι (Πεχλιβανόπουλος 61΄), Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι, Σιμιτσής, Μαναριώτης (Εσκιογλου 71΄), Νικλητσιώτης, Τσιάβος (Θαναηλάκης 61΄), Παπαλεξόπουλος (Κοϊδελάι 77΄), Λούκα (Καφούρος 71΄)