Στο Ρέντη το Σάββατο ο Φοίνικας Σύρου ONEX για το παιχνίδι της δεύτερης ημιτελικής φάσης του League Cup

Με αποφασιστικότητα για την πρόκριση

  • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 20 Ιαν. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη ο Φοίνικας Σύρου ONEX θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό του League Cup. Το «Πειρατικό» χρειάζεται μόλις δύο σετ απέναντι στον Ολυμπιακό για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Οι συριανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν τη νίκη τους με 3-1 στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου, ώστε διεκδικήσουν στην συνέχεια ένα ακόμη τρόπαιο. Ο αγώνας βέβαια όπως γνωρίζουν όλοι μόνο εύκολος δεν είναι, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Για να επιτευχθεί η πρόκριση όπως μας τόνισε και ο Γιώργος Παπαλεξίου χρειάζεται όλοι όσοι αγωνισθούν να έχουν την μέγιστη συγκέντρωση. Οι παίκτες του κ. Σένισιτς θα πρέπει να προσέξουν για ακόμη μία φορά το σέρβις της αντίπαλης ομάδας και ταυτόχρονα να δείξουν την ίδια μαχητικότητα με το παιχνίδι της Σύρου. Ο Φοίνικας ONEX, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, έχει ανέβει τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά μετά την έλευση του νέου προπονητή.

Ο κεντρικός των Συριανών μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στο πως πρέπει να εμφανιστεί ο Φοίνικας για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του League Cup.

«Δεν είναι καθόλου βέβαιη η πρόκριση, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε τα δύο σετ της πρόκρισης, αλλά να πραγματοποιήσουμε άλλη μία καλή εμφάνιση, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα εύχομαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τέλος ο Έλληνας κεντρικό σημείωσε όλα όσα πρέπει να προσέξει η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. «Αγωνιστικά χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το σερβίς τους είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο, ενώ θα τους βοηθήσει το γήπεδο και ο κόσμος τους, όπως βοήθησε και εμάς. Οπότε χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση».