Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα

Άρχισε η διάθεση των καρτών διαρκείας του Φοίνικα

  • Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:12

Κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου να στηρίξει την φετινή προσπάθεια του Φοίνικα Σύρου στο πρωτάθλημα της Volley League, απευθύνει η διοίκηση της ομάδας, με αφορμή την κυκλοφορία των νέων καρτών διαρκείας.

Οι τιμές των καρτών διαρκείας για το κάτω διάζωμα ανέρχονται στα 100 και 130 ευρώ και για το πάνω διάζωμα 50 ευρώ, ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών, με τη συνοδεία του γονέα ή του κηδεμόνα τους.

“Σας περιμένουμε στο γήπεδο να εμψυχώσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα μας, να ζήσουμε μαζί όλη τη διαδρομή που θα διανύσουμε στις φετινές διοργανώσεις”, τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου :

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι από σήμερα (χθες) ξεκινάει η διάθεση καρτών διαρκείας  για τη σεζόν 2023-2024.

Όσοι φίλοι και υποστηρικτές θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας για όλες τις εγχώριες διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, League Cup) μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας από τα γραφεία της ομάδας μας (Ηρ. Πολυτεχνείου 72 τηλ. 2281063168), από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-12:00.

Οι κάρτες διαρκείας για το κάτω διάζωμα ανέρχονται στα 100 και 130 ευρώ και για το πάνω διάζωμα 50 ευρώ.

Παράλληλα θέλοντας να γνωρίσουν τα μικρά παιδιά την ομορφιά του αθλήματος του βόλεϊ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάθε αγώνα στο πάνω διάζωμα όλα τα παιδιά έως 12 χρονών με τη συνοδεία του γονέα η κηδεμόνα τους.

Η νέα διοίκηση του ΤΑΑ για τη φετινή χρονιά σας θέλει όλους συνοδοιπόρους στο νέο “ταξίδι” της ομάδας.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο να εμψυχώσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα μας, να ζήσουμε μαζί όλη τη διαδρομή που θα διανύσουμε στις φετινές διοργανώσεις.