Εκτεταμένες εργασίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), στην περιοχή του Βιολογικού, στο δρόμο από Λαζαρέττα προς Καλαμίσια.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν πραγματοποιήσει ήδη σκαπτικές εργασίες επί του οδοστρώματος στο πλαίσιο των παρεμβάσεων, για την υλοποίηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης της Σύρου με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Λόγω των εργασιών, η διέλευση των οχημάτων κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη, με αποτέλεσμα, με απόφασή της η Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, να απαγορεύσει την κυκλοφορία οχημάτων επί της επαρχιακής οδού από Λαζαρέτα έως Καλαμίσια (στο ύψος του Εργοστασίου Βιολογικού Καθαρισμού), με την κυκλοφορία των οχημάτων να πραγματοποιείται μέσω των παράλληλων οδών.

Υπενθυμίζεται, πως λόγω της συνεχούς διέλευσης βαρέων οχημάτων, λόγω των εκτεταμένων εργασιών, το οδόστρωμα στη συγκεκριμένη επαρχιακή οδό, έχει υποστεί μεγάλες αλλοιώσεις, ωστόσο, βάσει και του δημοτικού κανονισμού, μετά το πέρας των όποιων απαραίτητων παρεμβάσεων από τρίτο φορέα, ο δρόμος οφείλει να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση.

Ετικέτες: