Με γοργούς ρυθμούς και πάσα προσοχή η προετοιμασία στην πλατεία Μιαούλη για τη διεξαγωγή του 2ου LG AEGEAN BALL FESTIVAL

Το γήπεδο του μπασκετικού ονείρου...

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι να σημάνει η έναρξη της σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης του 2ου LG AEGEAN BALL FESTIVAL στη Σύρο και καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων 24ωρων έλαβαν χώρα οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την οργάνωση και το στήσιμο του γηπέδου που θα φιλοξενήσει αστέρες του χώρου καθώς και λάτρεις του αθλήματος.

Έως και χθες αργά το βράδυ, ο μεγάλος όγκος των εργασιών στην ιστορική πλατεία Μιαούλη αλλά και στην προβολή του μεγαλόπρεπου Δημαρχιακού Μεγάρου, είχε ολοκληρωθεί, προκειμένου το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Σύρου - που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα από κάθε γωνιά της χώρας και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων και χωρών -, να διεξαχθεί απρόσκοπτα.

Ειδικότερα, τα μέλη από κάθε συνεργείο κι εμπλεκόμενη - με τη διοργάνωση - πλευρά προχώρησαν προσεκτικά στην τοποθέτηση των τμημάτων του ειδικού τάπητα, καθώς επίσης και στις βάσεις των κερκίδων και των καθισμάτων για τους θεατές. Επιπλέον, παράλληλα με το κεντρικό μεγάλο γήπεδο έχει προχωρήσει και η τοποθέτηση των ειδικών διαφημιστικών ταμπελών με τους μεγάλους χορηγούς της αθλητικής διοργάνωσης, ενώ έχει προσαρμοστεί ο χώρος της δημοσιογραφικής κάλυψης, ενός μικρότερου γηπέδου για τους μικρούς φίλους του LG AEGEAN BALL FESTIVAL, ενώ σε γενικότερο επίπεδο ρυθμίζονται πλέον και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως, απόψε αργά το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, ενώ το μπασκετικό γεγονός θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου.

 

 

Ετικέτες: