Λόγω εργασιών επί του οδοστρώματος στην κεντρική οδό της περιοχής του Κάτω Μάννα από τον ΔΕΔΔΗΕ

Αυξημένα αντανακλαστικά από τους οδηγούς

Έως και τις 2 Ιουλίου προγραμματίζεται να διαρκέσουν οι εργασίες επί του οδοστρώματος στην κεντρική κυκλοφοριακή οδό της περιοχής του Κάτω Μάννα, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διήμερο από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Πρόκειται για απαραίτητες εργασίες στο πλαίσιο της εξέλιξης του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Σύρου και των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα της χώρας, οι οποίες βρίσκονται στην τελική φάση τους και σε άμεση σύνδεση με τα έργα που λαμβάνουν χώρα και στην περιοχή των Λαζαρέτων.

Σχετικά με την ασφάλεια των οδηγών οχημάτων και κυρίως δικύκλων, ο αρμόδιος φορέας εκτέλεσης του έργου, ο ΔΕΔΔΗΕ, προχώρησε στη λήψη κυκλοφοριακών μέτρων, όπως αυτές έχουν εγκριθεί από την αρμόδια Αρχή, προκειμένου να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Ως εκ τούτου, η πορεία των οδηγών που επιθυμούν να κατευθυνθούν στην Ερμούπολη πραγματοποιείται μέσω της παρακαμπτήριας οδού όπισθεν του πρατηρίου υγρών καυσίμων AVIN στο ύψος της πρώην επιχείρησης Κωτσόβολος, ενώ οι οδηγοί που ακολουθούν πορεία προς το Κάτω Μάννα, συνεχίζουν απρόσκοπτα στο ρεύμα ανόδου της κυκλοφοριακής οδού.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, σε όλη την διάρκεια της έκτασης των εργασιών έχουν τοποθετηθεί και παραμένουν οι απαιτούμενες ενημερωτικές πινακίδες ενώ επιπρόσθετα, αν και υπάρχουν σε κύρια σημεία του οδοστρώματος προειδοποιητικοί κώνοι, απαιτείται αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς κατά τις βραδινές ώρες, καθώς η ένταση των ανακλαστικών ταινιών δεν είναι επαρκής και η επιβεβλημένη.