Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

  • Παρασκευή, 7 Ιουλίου, 2017 - 14:05

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ ΑΕ οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων και μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher) για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» περιόδου 2017-2018.

Οι μητέρες, καθώς και τα πρόσωπα που τους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια βρεφών, νηπίων και παιδιών και είχαν καταθέσει εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα, μπορούν να ενημερωθούν για τα οριστικά αποτελέσματα στο site της ΕΕΤΑΑ ΑΕ www.eetaa.gr.

Ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται προς τις/τους ωφελούμενες/ους, όσες/οι εντάσσονται στον οριστικό πίνακα ωφελουμένων που έχει καταρτιστεί από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε., θα πρέπει να εκτυπώσουν από το σύστημα την αξία τοποθέτησης (voucher) και -εφόσον επιθυμούν την εγγραφή των παιδιών τους στο Βρεφικό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης- καλούνται να εκδηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους προκειμένου να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα επιλογής βρεφών και νηπίων στον Βρεφικό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης (επιδοτουμένων της ΕΕΤΑΑ ΑΕ και μη).

Τα αιτήματα των ωφελουμένων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (κατόχων voucher) μπορούν να κατατίθενται έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης στην οδό Κ. Μαρούλη 4 στην Ερμούπολη κατά τις ώρες 09:00 – 13:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22810-85777 – εσωτ. 2

Αρμόδια υπάλληλος: κα Σωτηρία Μπούρικα.