Άναρχη η στάθμευση στις προσδιορισμένες θέσεις δικύκλων στο παραλιακό τμήμα της Ερμούπολης

Ελλείψει διαγράμμισης, παρατηρείται ασυδοσία

  • Τετάρτη, 12 Ιουλίου, 2017 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 12 Ιουλ. 2017 - 22:00

Τον τρόπο τόνωσης των υποτονικών διαγραμμίσεων στους προσδιορισμένους χώρους parking στο παραλιακό τμήμα της Ερμούπολης οφείλει να βρει και να υλοποιήσει η αρμόδια Αρχή, προκειμένου να ευνοείται η τάξη σε επίπεδο καθημερινής στάθμευσης.

Ειδικότερα, στο σύνολο των θέσεων που έχουν διατεθεί προς τους οδηγούς δικύκλων, παρατηρείται η άναρχη στάθμευση των μηχανών από τους οδηγούς τους, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται τόσο η ομαλή είσοδος κι έξοδος των υπολοίπων, όσο όμως και ο “απεγκλωβισμός” μηχανών που διαπιστώνεται σε αρκετές περιπτώσεις, από τη συμπεριφορά ορισμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι σταθμεύουν άναρχα, χωρίς να υπολογίζουν τους άλλους δημότες κι επισκέπτες.

Χαρακτηριστικές εικόνες που επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω, αλλά κι επισημαίνουν εμμέσως την ενίσχυση των διαγραμμίσεων, καταγράφονται κυρίως στους δύο χώρους τους αναπλασμένου τμήματος της παραλιακής ζώνης, δεξιά κι αριστερά του περιπτέρου, με αποτέλεσμα να προκαλούνται αρκετά παράπονα από πολίτες κι επισκέπτες.

Παρομοίως, οφείλουν να τηρούν την τάξη οι οδηγοί και στο σημείο πλησίον του αγάλματος της Νίκης (μνημείο Εθνικής Αντίστασης), προκειμένου να είναι εφικτή η στάθμευση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού μηχανών.

 

Ετικέτες: