Δωρεά νοσοκομειακού υλικού στο Κέντρο Υγείας Πάρου

  • Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2017 - 16:54

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Σπύρου Λάβδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στις 02/11/2017, όπου παρευρισκόταν και η Προϊσταμένη των Νοσηλευτριών Κ.Υ., κ. Μαρία Τριανταφύλλου. Μού ζήτησαν να φροντίσουμε μέσω χορηγιών για την προμήθεια ιματισμού και υπόδεσης των Νοσηλευτριών του Κ.Υ.

Στις 05/11/2017 απηύθυνα, μέσω επιστολής, το αίτημα (για προμήθεια ιματισμού και υπόδεσης στις νοσηλεύτριες του Κ.Υ. Πάρου) προς τον Πολιτευτή Κυκλάδων κ. Γιώργο Βακόνδιο, αφορμώμενη από το γεγονός ότι ο ίδιος μου είχε αναφέρει καιρό πριν, ότι με αφορμή τη συμπλήρωση ενός (1) χρόνου από το θάνατο του Βουλευτή-Γιατρού Ιωάννη Χωματά, θέλει να συνδράμει στη νοσοκομειακή φροντίδα των νησιών μας.

Σήμερα λοιπόν ο Πολιτευτής Κυκλάδων Γιώργος Βακόνδιος επισκέφθηκε το Κ.Υ. μαζί με την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου, όπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Κ.Υ. κ. Σπύρος Λάβδας, η Προϊσταμένη των Νοσηλευτριών κ. Μαρία Τριανταφύλλου, καθώς και όλες οι νοσηλεύτριες και τους παραδόθηκε το υλικό αξίας 750 ευρώ, εις μνήμη του Βουλευτή-Γιατρού Ιωάννη Χωματά, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του (28.11.2016).