Ολοκληρώθηκε ο στολισμός για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην έπαυλη Τσιροπινά

Έτοιμο το σπίτι του Αϊ-Βασίλη

  • Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, 2017 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 21 Δεκ. 2017 - 21:00

Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται πλέον όλο το νησί με τα φώτα να στρέφονται στην Ποσειδωνία και την προετοιμασία της για να ανοίξει και φέτος το “Σπίτι του Αϊ-Βασίλη” στην έπαυλη Τσιροπινά. Η ταμπέλα έχει τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο της εισόδου, τα περίπτερα έχουν στηθεί, τα δέντρα και η έπαυλη έχουν στολιστεί με κόκκινους και πράσινους φιόγκους και κορδέλες στο πνεύμα των ημερών, ενώ ταρανδάκια και λοιπά χριστουγεννιάτικα μοτίβα συμπληρώνουν το σκηνικό.

Το “Σπίτι του Άι – Βασίλη” ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του σε μικρούς και μεγάλους στις 26 Δεκεμβρίου και οι μικροί κάτοικοι του νησιού – καθώς και οι επισκέπτες – θα μπορούν για πέντε ημέρες να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες από τις 16.00 το απόγευμα μέχρι τις 21.00 το βράδυ, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει και το “Εργαστήρι των Ξωτικών” με χειροτεχνίες και ζωγραφική.

Η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών», με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, φαίνεται πως έχει πλέον αποκτήσει φανατικούς επισκέπτες, μιας και διανύει τον έκτο χρόνο της, με μικρούς και μεγάλους να περιμένουν και φέτος την άφιξη του Αϊ-Βασίλη στο σπίτι του για να τον επισκεφθούν!