Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Δικαίωμα»

«Ανάσα» για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του

  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, 2018 - 06:23

Τέλος στο πρόβλημα στέγασης του Συλλόγου Στήριξης ΑμεΑ & ΑμεΕΕΑ Κυκλάδων «Δικαίωμα» αναμένεται να δοθεί σύντομα μετά την προσφορά αίθουσας από τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, με στόχο τη συνέχιση της ομαλούς λειτουργίας του.

Η είδηση ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου, Ζωγραφιά Δόγου, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο χώρο του ΚΑΠΗ Ερμούπολης, όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, Απόστολος Ρουσσουνέλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Χαρίτος και εκπρόσωποι κοινωνικών συλλόγων και φορέων της Σύρου.

Το κέτερινγκ της εκδήλωσης ήταν μια ευγενική χορηγία του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χορευτικό πρόγραμμα από παιδική ομάδα της Σxoλής Χορού “Bella Dance Academy”.

Αμέσως μετά τον απολογισμό πεπραγμένων για το 2017, η πρόεδρος ανέφερε ότι, η «Οδύσσεια» του Συλλόγου για την αναζήτηση νέας στέγης, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, τείνει να ολοκληρωθεί. Όπως σημειώθηκε, μετά την απόρριψη του αιτήματος για τη στέγασή του στο Κοινωφελές Ίδρυμα Αδερφών Μπαμπαγιώτου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο Σύλλογος παρέμεινε και πάλι στον αέρα. Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων αποφάσισε να παραχωρήσει στο Σύλλογο κάποιον χώρο για τη φιλοξενία του αρχείου του και την παροχή γραμματειακής υποστήριξης.

  

Ετικέτες: