Ανακοίνωση του ΔΣ

Πρόσφατες δράσεις του Συλλόγου "Δικαίωμα"

  • Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 12 Δεκ. 2017 - 7:34

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τις πρόσφατες πολύ επιτυχημένες δράσεις που έγιναν από το σύλλογό μας.
Τον Νοέμβριο του 2017 έληξε η δράση συλλογής πλαστικών καπακιών που έγινε σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος της Σύρου. Το ποσό που συγκεντρώθηκε διατέθηκε για αγορά παιχνιδιών εργοθεραπείας του ΕΕΕΕΚ Σύρου. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση και το προσωπικό των σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος για τη συμπαράστασή τους και ελπίζουμε σε συνέχεια της συνεργασίας.
Στις αρχές του Δεκεμβρίου 2017 γιορτάσαμε την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας με δύο εκδηλώσεις.
Την 3η Δεκεμβρίου διοργανώσαμε σεμινάριο στο ΚΑΠΗ Ερμούπολης,όπου γιατροί και εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής  ανέλυσαν ζητήματα σχετικά με τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους καθώς και για άτομα με εκπαιδευτικές ανάγκες.
Την 4η Δεκεμβρίου έγινε μία υπέροχη συναυλία στο θέατρο “Απόλλων” που ήταν  προσφορά του Πολ. συλλόγου Άνω Σύρου και των ομάδων Γκάτσου και Καβάφη . Για τη δράση αυτή ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Μπάμπη Κουλούρα καθώς και τους μουσικούς και τραγουδιστές που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί για  ανάγκες των ΑΜΕΑ του νησιού.
Ο σύλλογος μας προάγει και υποστηρίζει τη συνεργασία των συλλογικοτήτων για το καλό της κοινωνίας.

Ετικέτες: