ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Εκδηλώσεις στη Σύρο με φόντο την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  • Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 2017 - 11:24
  • /   Eνημέρωση: 26 Νοε. 2017 - 11:18

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας  Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που έχει οριστεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για τις 3 του Δεκέμβρη, ο Σύλλογος “ΔΙΚΑΙΩΜΑ” διοργανώνει δύο εκδηλώσεις συμμετοχής στην παγκόσμια αυτή γιορτή.

Α. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα γίνει ημερίδα με τίτλο “ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ” με τοποθετήσεις ειδικών πάνω σε ζητήματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και τα άτομα με Εκπαιδευτικές Ανάγκες. Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του ΚΑΠΗ Ερμούπολης στις 6 μμ  Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Β.  Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί συναυλία με τίτλο: ‘’ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ’’ που είναι προσφορά, για ενίσχυση του Συλλόγου  “ΔΙΚΑΙΩΜΑ” , από τις μουσικές ομάδες Γκάτσος και Καβάφης του πολιτιστικού Συλλόγου άνω Σύρου.
Τραγουδούν: Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Ελπίδα Γαδ, Αντώνης Μαραγκός, Ζαννής Μαραγκός και Μπάμπης Κουλούρας. Αφηγήτρια: Νικολέττα Ρούσσου. Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κουλούρας.
Η συναυλία αρχίζει στις 21:00. Τα εισιτήρια της συναυλίας προπωλούνται και κοστίζουν 8 και 5 ευρώ (φοιτητές - μαθητές) .

Καλούνται οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου μας  να συμμετέχουν για να γιορτάσουν και να στηρίξουν τις εκδηλώσεις μας αυτές .
Την προσπάθεια στηρίζει ο Δήμος Ερμούπολης Σύρου.