Το Λιμεναρχείο Σύρου έκοψε την πίτα του

  • Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, 2018 - 06:23

Το Σάββατο 27/01/18, εντός του Λιμενικού Καταστήματος, το Λιμεναρχείο Σύρου, σε μια λιτή και απέριττη εκδήλωση, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου, ο οποίος ευρίσκετο εκτός Σύρου, την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Αγίου Νικολάου πατήρ Βενέδικτος, ο οποίος ευχήθηκε Καλή Χρονιά και δύναμη στο έργο που επιτελεί το Λιμεναρχείο Σύρου.

Στην εκδήλωση, για την οποία υπήρξε χορηγία της Hellenic Seawys υπό την ευγενή επιμέλεια του διοικητικού της στελέχους Μανώλη Νιώτη,  έδωσαν το παρόν και θεσμικοί εκπρόσωποι, όπως ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Διοικητές των μονάδων και σωμάτων ασφαλείας του νησιού, καθώς και το προσωπικό του Λιμεναρχείου.

Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, οι ομιλητές εξήραν το έργο της Λιμενικής Αρχής,, αναδεικνύοντας τον επαγγελματισμό, το πνεύμα συνεργασίας και την αποτελεσματικότητα που διέπει τους υπηρεσιακούς παράγοντες, προς όφελος των κατοίκων της Σύρου και της κοινωνίας εν γένει.