Ευχές για καλές θάλασσες

  • Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, 2018 - 06:26
  • /   Eνημέρωση: 5 Φεβ. 2018 - 7:27
  • /   Συντάκτης: Ελένη Λαμπράκη

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ερασιτεχνικός αλιευτικός όμιλος της Βάρης “Η Φάμπρικα”, αφήνοντας πίσω μια χρονιά πλούσια σε δράσεις.

Στην γιορτινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο πρόεδρος του συλλόγου Ραφαήλ Στεφάνου αναφέρθηκε εν συντομία στις ενέργειες του ομίλου για το 2017, με έμφαση στην καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του παιδικού διαγωνισμού ψαρέματος με μεγάλο έπαθλο μία στολή κατάδυσης. Ο κ. Στεφάνου ευχαρίστησε όλες τις επιχειρήσεις που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης προσφέροντας δώρα, αναλώσιμα, τρόφιμα, ποτά και υλικά διακόσμησης και δραστηριοτήτων, καθώς και το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης για τη δωρεά των καπέλων που δόθηκαν στα παιδιά και τη δωρεάν μεταφορά τους από και προς τη Στέγη Ανηλίκων.

Στη συνέχεια ο κ. Στεφάνου αναφέρθηκε στη τη συμμετοχή του ομίλου στην παιδική εκδήλωση Syros Kidz και την ενετική και νησιώτικη βραδιά του Δεκαπενταύγουστου και τη συμμετοχή στη γιορτή του Αγίου Νικολάου. Επίσης, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για τη σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ομίλου το Σεπτέμβριο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι ιερείς από την Καθολική Εκκλησία, οι αντιδήμαρχοι Αλ. Αθανασίου, Φρ. Βακόνδιος και Μ. Βουτσίνος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δ. Κοσμάς, ο λιμενάρχης Ιακ. Γκύζης, καθώς και εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων. Όλοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό μιλώντας για μία άψογη και δεδομένη συνεργασία, ευχόμενοι καλές θάλασσες σε όλα τα μέλη του συλλόγου.

Τέλος πραγματοποιήθηκε μία λιτή βράβευση στους κ.κ. Κούλα και Νίκο Γεδεών και Σιδερή Βαρθαλίτη για την προσφορά τους στο χώρο του καταφυγίου της Φάμπρικας.