Φιλανθρωπικό bazaar του Ιδιωτικού Σχολείου "Άγιος Γεώργιος" για τον Δημήτρη Ρίζο

Ξεχωριστή ημέρα χαράς, αγάπης και προσφοράς

  • Κυριακή, 18 Μαρτίου, 2018 - 15:46

Την κοινωνική ευαισθησία της έδειξε για μία ακόμη φορά η «οικογένεια» του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος» διοργανώνοντας το πρωί της Κυριακής ένα ακόμη επιτυχημένο bazaar, τα έσοδα του οποίου θα δώσουν μία μικρή οικονομική ανάσα σε κάποιον συμπολίτη μας, που έχει ανάγκη.

Το φιλανθρωπικό bazaar για τον Δημήτρη Ρίζο διοργανώθηκε από την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου, με την πολύτιμη υποστήριξη, συνδρομή και βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων, οι οποίοι νοιάστηκαν, συμμετείχαν και προσέφεραν για καλό σκοπό.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν λαμπάδες, δώρα, σπιτικά γλυκά, παιχνίδια, βιβλία και λουλούδια, να παίξουν με τους λαχνούς και να κερδίσουν πολλά δώρα, να απολαύσουν σουβλάκια ψημένα στα κάρβουνα, σάντουιτς, γλυκά, παγωτά και να πιουν τον καφέ τους.

Το bazaar πλαισίωσαν αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα από φορείς του νησιού, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκληση του Σχολείου, καθώς και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους, οργανωμένες από τις νηπιαγωγούς του «Αγίου Γεωργίου».

Αναλυτικότερα, στην έντυπη έκδοση της «Κοινής Γνώμης».