Απαγόρευση απόπλου του ANDROS JET και σύλληψη του Πλοιάρχου

  • Παρασκευή, 18 Μαΐου, 2018 - 06:21

Απαγόρευση απόπλου επιβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Ε/Γ- Ο/Γ – Τ/Χ ANDROS JET, σημαίας Κύπρου, που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Κέα - Κύθνο - Σύρο - Τήνο - 'Ανδρο, μετά το πέρας έκτακτης επιθεώρησης που διενήργησαν στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, με τη συνδρομή επαγγελματία δύτη και στελεχών του Κλάδου Ελέγχου Πλοίων.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης διαπιστώθηκαν μεταξύ άλλων φθορές στο εξωτερικό περίβλημα και στρεβλώσεις σε γάστρες του πλοίου.

Για τους λόγους αυτούς, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου από τον Λιμένα Λαυρίου έως ότου προσκομιστεί σχετικό βεβαιωτικό διατήρησης της αξιοπλοΐας του από τον παρακολουθούντα αυτό, Αναγνωρισμένο Οργανισμό, ενώ συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Πλοίαρχός του για παράβαση του άρθρου 291 Π.Κ. και του άρθρου 43 Κ.Δ.Ν.Δ.

Ετικέτες: 

Σχόλια

ΓΟΡΓΩ ΛΕΩΝΙΔΑ Παρ, 18 Μαΐου. 2018 - 22:33

ΚΑΙ Η ΆΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΉ ΧΏΡΙΣ ΠΛΟΙΟ ΑΚΌΜΑ. ΓΙΑΤΊ ΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΙΣ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΎΒΕΣ... ΕΚΤΌΣ ΚΟΥΦΆΡΙ ΟΥ. ΠΟΥ ΆΜΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΠΛΟΊΑ ΑΠΌ ΚΆΤΩ ΕΊΝΑΙ ΓΥΑΛΊ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΌΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΑ Η ΑΙΓΙΑΛΗ Η ΣΧΥΝΟΥΣΑ Η ΑΝΆΦΗ Η ΔΟΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΆ ΚΑΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΟΎΝ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΧΩΡΊΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΉ ΣΎΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ. ΘΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΣΎΝΤΟΜΑ...