Λακκούβες, πρόχειρα κιγκλιδώματα και κρυμμένοι σηματοδότες στο οδικό δίκτυο Αληθινής - Κινίου

Οδικές «εκπλήξεις»

  • Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018 - 06:14

Διακριτά είναι τα προβλήματα στο μεγαλύτερο μήκος του οδικού δικτύου από την περιοχή της Αληθινής έως το Κίνι, καθώς πέρα από την έντονη βλάστηση σε διάφορα σημεία του δρόμου, που ουσιαστικά κρύβει τους φωτεινούς σηματοδότες για τη διευκόλυνση των οδηγών κατά τις νυχτερινές ώρες, εμφανείς είναι και κάποιες φθορές στην άκρη της ασφάλτου.

Εύκολα παρατηρεί κανείς το απότομα τελείωμα της ασφαλτόστρωσης σε ορισμένες στροφές που μπορεί να οδηγήσει διερχόμενα οχήματα εκτός δρόμου. Απαραίτητες κρίνονται και οι άμεσες ενέργειες για την επέκταση των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων που σε κάποια σημεία έχουν αντικατασταθεί από πρόχειρα συρματοπλέγματα, καθώς και για την περιποίηση των χορτολιβαδικών εκτάσεων που έχουν γείρει στην άκρη του δρόμου.

Δεδομένου ότι, διανύουμε ήδη την θερινή περίοδο, κατά την οποία το Κίνι αποτελεί έναν πολυσύχναστο προορισμό για εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες οι οποίοι δε γνωρίζουν καλά έως καθόλου τους δρόμους του νησιού, πολλές από τις παραπάνω παρεμβάσεις θα έπρεπε να έχουν διευθετηθεί προκειμένου να κυλήσει ξέγνοιαστα το καλοκαίρι, χωρίς ανησυχίες για πιθανά ατυχήματα ή και πυρκαγιές, που στο παρελθόν έχουν πλήξει σημαντικά τη συγκεκριμένη περιοχή.

Ετικέτες: