Τα καλύτερα βίντεο του διεθνούς έργου “Recognize and Change”

  • Τετάρτη, 4 Ιουλίου, 2018 - 13:41

Η Βαρδάκειος Σχολή Ερμούπολης στα πλαίσια του διεθνές έργου “Recognize and Change” που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με συντονιστή εταίρο τον Δήμο του Τορίνο (Ιταλία), σας ενημερώνει για την έναρξη του διαγωνισμού για τα καλυτέρα βίντεο με θέμα «Ταυτότητα & Σχέσεις».

Μέσα από την πλατφόρμα του έργου δείτε και ψηφίστε τα βίντεο που δημιούργησαν μαθητές από το Επαγγελματικό Λύκειο Σύρου και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο  Λύκειο Σύρου στον παρακάτω σύνδεσμο: videowall.recognizeandchange.eu/contest/gr

Δώστε την θετική σας ψήφο και στηρίξτε τα παιδιά πατώντας 'Like' στο ειδικά σχεδιασμένο κουμπί δίπλα από τα βίντεο. Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 2 Ιουλίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2018 στις 23:59. Η τελική βαθμολογία θα καθοριστεί από τις ψήφους του κοινού και από την επιτροπή αξιολόγησης.

Το διεθνές έργο “Recognize and Change” έχει σαν στόχο να προωθήσει την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό σχετικά με θέματα της ταυτότητας και των σχέσεων. Ο διαγωνισμός για το καλύτερο βίντεο απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου που συμμετείχαν στο διεθνές έργο "Recognize and Change" και ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της χρονιάς με βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν από νέους εκπαιδευτές στα σχολεία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά για τα υπέροχα έργα τους και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στον διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο επισκεφτείτε την σελίδα: recognizeandchange.eu

Για να ενημερώνεστε για το έργο  κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook:

facebook.com/recognizeandchangegreece/