Συναντήσεις της Ένωσης Υπαλλήλων Πυρ/κού Σώματος Ν. Αιγαίου με βουλευτές

  • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2018 - 17:14

Πραγματοποιήθηκε την 24η Σεπτεμβρίου 2018 στην Ερμούπολη Σύρου, συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, κ. Ρούσσου Σταύρου, και του Γενικού Γραμματέα κ. Τασιούλη Γεώργιου με τον Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αντώνη Συρίγο.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν θεσμικά ζητήματα που ταλανίζουν το Πυροσβεστικό Σώμα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος στο Νομό Κυκλάδων.

Μέσα από εποικοδομητικό διάλογο έγινε ανταλλαγή απόψεων, κατατέθηκαν εγγράφως οι προτάσεις εκ μέρους της Ένωσης, η οποία ευελπιστεί στην προώθηση των δίκαιων αιτημάτων της.

Αντίστοιχα, την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου και του Γεν. Γραμματέα κ. Τασιούλη Γεώργιου με τον Βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Βρούτση Ιωάννη.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν βασικά θεσμικά ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των Πυροσβεστών και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος στον ιδιόμορφο Νομό των Κυκλάδων.

Μέσα από συζήτηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων και παραδόθηκαν εγγράφως οι προτάσεις της Ένωσης, μαζί με τους προβληματισμούς μας.