Χρονίζουσα αδιαφορία

Επί χρόνια, χωρίς μέριμνα, για τη βελτίωσή της βρίσκεται η οδός Αντωνίου Ρούσσου στην Ερμούπολη, η οποία εξυπηρετεί, εκτός από τους κατοίκους της περιοχής, επίσης βιοτεχνίες και εμπορικά καταστήματα.

Παρά το γεγονός, ότι οι κάθετες σε αυτήν οδοί, Αγ. Νεκταρίου και Πέτρου Κουντούρη, έχουν ασφαλτοστρωθεί και ευπρεπιστεί, η οδός Αντωνίου Ρούσσου, παράλληλη της Ηρώων Πολυτεχνείου και πλησίον του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, δείχνει παραμελημένη, καθώς ο σκυροδετημένος δρόμος, παρουσιάζει αρκετές φθορές, αλλά και επικίνδυνα σημεία, ιδιαίτερα, για τους οδηγούς δικύκλων.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί, εκτός των άλλων και μαθητές, λόγω της θέσης του, δίπλα στο δημοτικό σχολείο.

Η κατάσταση αυτή στη συγκεκριμένη οδό δεν είναι πρόσφατη, καθώς επί δεκαετίες βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική παρέμβαση, πέραν της ρίψης ασφάλτου, σε πολύ μικρά σημεία, όπου εμφανίζονταν ιδιαίτερα επικίνδυνες φθορές.

Ως εκ τούτου, κρίνεται απαραίτητη η μέριμνα για τη βελτίωση του οδοστρώματος και τον επρεπισμό της περιοχής στο σύνολό της.