Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη Μουσική Σχολή “Εν Χορδαίς και Οργάνοις”

“Εσείς μας βοηθήσατε να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε”

  • Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου, 2019 - 06:16

Με ευχές για έναν όμορφο “μουσικό” νέο χρόνο, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Μουσική Σχολή “Εν Χορδαίς και Οργάνοις”, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη, το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου.

Απευθύνοντας λίγα λόγια, προς όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση, ο Αντιπρόεδρος της Μουσικής Σχολής, κ. Στέλιος Νιώτης, σημείωσε, πως “προετοιμάζουμε μία εκδήλωση με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Δήμητρα Γαλάνη και ελπίζω να ευοδωθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια που είχαμε την βοήθεια αυτών και πολλών άλλων καλλιτεχνών. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τη δουλειά μας κάνουμε, όπως εμείς την ξεκινήσαμε και όπως όλοι εσείς μας βοηθήσατε να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε και εκεί που ελπίζουμε να φτάσουμε. Πιο πολύ μας ενδιαφέρει τα παιδιά τι θα κάνουν εκτός σχολείου και χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τους απόφοιτους εδώ”.

Επίσης, κατόπιν των καθιερωμένων ευχών για καλή χρονιά, η υπεύθυνη οργανωτικής υποστήριξης, κ. Σταυρούλα Κοπανιτσάνου, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισμόμενους και ιδιαίτερα τα παιδιά, “διότι καθημερινά έχουμε επαφή μαζί τους, αυτά τα μικρά “πιτσιρικάκια” γιατί κι εμείς παίρνουμε από αυτά πολλή ενέργεια. Ευχαριστώ όλους, που βρεθήκαμε μαζί για να κόψουμε την πίτα μας”.

Παράλληλα με την κοπή της πίτας, πραγματοποιήθηκαν επίσης δύο κληρώσεις, η μία αποκλειστικά για τους μαθητές, με δώρο τα δίδακτρα ενός μήνα, καθώς και μία για όλους τους φίλους της Μεγάλης του Μάρκου Σχολής, που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Στέλνουμε θερμές ευχαριστίες προς τους μαθητές, γονείς, μέλη, χορηγούς, υποστηρικτές, φορείς, ΜΜΕ εντός και εκτός Σύρου!

 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και μας υποστηρίζετε στην υλοποίηση του πολιτιστικού μας έργου...

 

...και για όσους δεν γνωρίζουν, στο ακόλουθο link μπορείτε να παρακολουθήσετε video από τις εμφανίσεις της σχολής έτους 2018.

 

Ας το απολαύσουμε...