Χριστούγεννα: Ενθύμηση αλληλεγγύης

  • Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, 2019 - 19:29

  

Χριστούγεννα: Ενθύμηση αλληλεγγύης

Ευχαριστήρια Επιστολή

 

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σύρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους δωρητές της, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, με διαχειριστή τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, την Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων Ελλάδος, τον Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου, τους Δικαστικούς Λειτουργούς του Εφετείου Αιγαίου και του Πρωτοδικείου Σύρου, την δικηγόρο Μαρούσα Πλατή, που διέθεσε ποσό στη μνήμη της μητέρας της, και τους λοιπούς ιδιώτες δωρητές της, που με την πρόθυμη και άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά της, συνέβαλαν ιδιαιτέρως ώστε να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σύρου και την Κάριτας Σύρου – για τρίτη συνεχή χρονιά – διάθεση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε πολλές οικογένειες ανηλίκων που έχουν ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης.

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σύρου ευχαριστεί επίσης θερμά τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης για την συνεχή και ποικιλότροπη στήριξη των δράσεών της και την πρόσφατη προσφορά δώρων και προσκλήσεων για παιδιά στις εκδηλώσεις του.

Ας ενθυμούμαστε, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, ότι όλοι χρειαζόμαστε σε πολλές στιγμές της ζωής μας τη βοήθεια ενός άλλου.

 

Το Δ.Σ. της ΕΠΑ Σύρου