Γενική Συνέλευση και εκλογές για το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σύρου

  • Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2019 - 12:03

Ανακοίνωση σχετικα με την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης των μελών, καθώς και τη διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Δ. Σ. εξέδωσε ο Συλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σύρου.

Αναλυτικά:

Α) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αξιότιμα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου, καλείστε να παρευρεθείτε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/3/2019 στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου του ΚΕΦΙΑπ πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ που βρίσκεται όπισθεν του Νοσοκομείου στον πρώτο όροφο. Η είσοδος είναι από την πλευρά που είναι η παιδική χαρά όπου βρίσκονται οι ευκάλυπτοι.

Η παρουσία όλων των μελών του συλλόγου στη Γενική Συνέλευση είναι πολύ σημαντική καθώς εκτός του τυπικού απολογισμού που πρόκειται να γίνει, θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψήφιων μελών του νέου Δ.Σ. και θα γίνει συζήτηση για τον σχεδιασμό της πορείας του Συλλόγου τα επόμενα χρόνια.

Β) ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα γίνουν στον ίδιο χώρο όπως και της Γενικής Συνέλευσης (κτίριο ΚΕΦΙΑπ πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ που βρίσκεται όπισθεν του Νοσοκομείου στον πρώτο όροφο), την Τετάρτη 20/3/2019 από 11 π.μ έως 6 μ.μ.

Και στις δύο εκδηλώσεις μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη μας άσχετα από την ταμειακή τους τακτοποίηση.

Παρά το γεγονός ότι η παρούσα ανακοίνωση έχει δημοσιευτεί στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε εφόσον γνωρίζετε, μέλη που δεν δύνανται να ενημερωθούν μέσω του τύπου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση και στο τηλέφωνο 6955502916.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου