Ανακοίνωση της ONEX NEORION SHIPYARDS

Δωρεά αγάπης από την ΟNEX στη Στέγη Ανηλίκων & Εφήβων Σύρου

  • Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:25

Από τον Αύγουστο του 2019 έχουμε αναλάβει με μεγάλη αγάπη και αληθινή χαρά την κάλυψη των μηνιαίων εξόδων για την οίκηση ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ.

Η Στέγη Ανηλίκων Σύρου με όραμα ένα μεγάλο σπίτι που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά και τους νέους του Νομού Κυκλάδων που έχουν ανάγκη ψυχοκοινωνικής στήριξης, δέχεται με αγάπη παιδιά, μαθαίνοντάς τους αξίες, όπως η φιλία, η αγάπη, η συνεργασία και η ευγένεια, αναπτύσσοντας την κοινωνικότητά τους και συμβάλλοντας στην ένταξή τους στη κοινωνία. Με σκοπό να καλλιεργήσει στα παιδιά τις ηθικές αρχές και αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, να διευρύνει τις ομάδες- στόχους παιδιών και νέων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα διάφορα προγράμματα-εργαστήρια που υλοποιεί, να συντελέσει στην ένταξη των κοινωνικά αποκλεισμένων παιδιών στην κοινωνία και να στηρίξει τα κοινωνικώς αποκλεισμένα παιδιά και τους νέους η Στέγη Ανηλίκων Σύρου είναι μια κοινωνική δομή που συμβάλει στο αύριο, τα παιδιά.

Η προσφορά μας στην εύρυθμη λειτουργία της Στέγης Ανηλίκων Σύρου και η διευκόλυνση του πολύτιμου έργου που αυτή επιτελεί επί είκοσι συναπτά έτη αποτελεί καθήκον για την Οικογένεια της ΟΝΕΧ, αφού έχουμε ως αρχή και φιλοσοφία της ζωής μας πως :

«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε τα παιδιά όλης της γης να είναι χαρούμενα και υγιή.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα να διαφυλάξουμε την όμορφη ψυχής τους για να μπορέσουν να αλλάξουν μεγαλώνοντας τον κόσμο μας σε ένα πιο όμορφο μέρος.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε προετοιμασμένα με τα κατάλληλα εφόδια να  διεκδικήσουν ισότιμα το καλύτερο για την δίκη τους ζωή».