Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

Την πρόσληψη εννέα υπαλλήλων έχει ανακοινώσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, του υπουργείου Πολιτισμού.

Η σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ισχύει για το χρονικό διάστημα 4 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο. Η απασχόληση θα είναι πενθήμερη και δεν θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την εβδομάδα.

Οι προσλήψεις επιστημονικού και λοιπών ειδικοτήτων προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, αφορούν παρεμβάσεις αναβάθμισης στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Δήλου» της πράξης «Δήλος–ανοικτό μουσείο. Παρεμβάσεις αναβάθμισης στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο», που υλοποιείται με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας.

Οι θέσεις εργασίας  απευθύνονται σε μηχανικούς, μαρμαροτεχνίτες, εργοδηγούς, χειριστές μηχανημάτων και εργατοτεχνίτες.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Μαΐου και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 17 Μαΐου 2022.

Οι θέσεις εργασίας στην Εταιρεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων αναλυτικά:

-ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων ( 3 θέσεις )

-ΔΕ Μαρμαροτεχνιτών ( 3 θέσεις )

-ΔΕ Εργοδηγών (Τεχνικών Ειδικότητας Δομικών Έργων/Τεχνικών Κατασκευών) ( 1 θέση )

-ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Χωματουργικών και Ανυψωτικών) ( 1 θέση )

-ΔΕ Εργατοτεχνιτών και ελλείψει αυτών, οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψήφιους της ειδικότητας ΥΕ εργατών (1 θέση )

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει:

1. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους της Ε.Ε (στην προκήρυξη αναφέρονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια)

2. Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών

3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν

4. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας εκπαίδευσης προσωπικού.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση kykladone@gmail.com, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, υπόψιν κ.κ. Σ. Νικηφόρου, Ι. Σκλάβος (τηλ. επικοινωνίας: 210 3250148) Επαμεινώνδα 10, Αθήνα, εντός προθεσμίας 5 ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επόμενη ημέρα καταχώρισης στον διαδικτυακό κόμβο.

Η κλήση από την Υπηρεσία των επιτυχόντων υποψηφίων θα γίνει εγγράφως με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συστημένη επιστολή) αμέσως μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων μοριοδότησης ή αφού παρέλθει άπρακτη η προθεσμία άσκησης ενστάσεων επί των προσωρινών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Ο υποψήφιος από την πλευρά του πρέπει εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την λήψη της ανωτέρω έγγραφης ειδοποίησης να απαντήσει εγγράφως (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συστημένη επιστολή) στην Υπηρεσία σχετικά με την αποδοχή ή μη της θέσης, άλλως θα θεωρείται ότι δεν την αποδέχεται.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη : 

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A5784653%CE%A04-6%CE%9D%CE%96?inli...