Ευχαριστήριο Ν.Ο.ΠΟ.Κ για πανηγύρι Άγιου Πέτρου

  • Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022 - 17:33

Ο Nαυτικός Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κινίου γνωστοποιεί ότι η εκδήλωση για το πανηγύρι του Αγίου Πέτρου, προστάτη των ψαράδων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στον μώλο του Κινίου, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Για το λόγο αυτό θα ήθελε να ευχαριστήσει Δημόσια όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, μικρούς και μεγάλους.

Όσους ειδικά και γενικά συμμετείχαν και προσέφεραν με κάθε τρόπο στο σκοπό αυτό.

Τους χορηγούς και δωροθέτες μας

Το Εργαστήρι Παραδοσιακών χορών «Αρωμα Παράδοσης».

Τα μέλη του ομίλου αλλά και όλους τους εθελοντές που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια διοργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης δίδοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, την Τοπική Κοινότητα Ανω Σύρου, το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, το Λιμεναρχείο Σύρου και τον ΑΟ Πάγου για την στήριξη τους με προσωπικό και υλικό.

Τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν ειδησεογραφικά την εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την πολιτιστική προσπάθεια του Ομίλου, ώστε να έχει νόημα ο κόπος και η προσπάθεια όλων μας.

Ο Ναυτικός Οικολογικός Πολιτιστικός Ομιλος Κινίου  οφείλει και συντηρεί τον πολιτισμό, την ιστορία και τη λαογραφία του τόπου μας για να γίνουμε όλοι ζωντανοί πυρήνες ελπίδας και συνέχειας των όσων μας άφησαν παρακαταθήκη οι πρόγονοι μας.

Έτσι αξιολογώντας με προσοχή τη μεγάλη συμμετοχή, την αποδοχή και την ανάγκη για συνέχεια στον πολιτισμό, υποσχόμαστε επιπλέον δράσεις και δρώμενα.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

          ΤΟΥ ΝΟΠΟΚ.

 

Ετικέτες: