Εορταστικά δρώμενα στην Ερμούπολη - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

  • Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:42

Στο πλαίσιο των εορτών «Χριστούγεννα Μαζί» στην πόλη μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου και ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης διοργανώνουν εκδηλώσεις με μουσική, κεράσματα και διασκεδαστές για τα παιδιά, το πρωί και το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων 24/12/2022.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν στις οδούς, Θυμάτων Σπερχειού, Πρωτοπαπαδάκη, Ερμού & Σταματίου Πρωίου (μέχρι την οδό Κέας). Η οδός Σταματίου Πρωίου (μέχρι την οδό Κέας) θα πεζοδρομηθεί.

Θερμή παράκληση προς όλους τους οδηγούς, να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους από τις 23/12/2022, παραμονή των εκδηλώσεων, ώστε να υπάρξει απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή των δρώμενων, αλλά και να αποφευχθούν προβλήματα με παρκαρισμένα αυτοκίνητα που δεν θα μπορούν να μετακινηθούν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Το ίδιο ισχύει και για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31/12/2022 από το πρωί έως τις 17.00 θα υπάρξουν ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις για την Πρωτοχρονιά και η παράκληση προς τους οδηγούς είναι να μην παρκάρουν στις παραπάνω οδούς τα αυτοκίνητά τους, από την προηγούμενη ημέρα 30/12/2022.