Η κοπή πίτας του Συλλόγου Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου

  • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2023 - 19:13

Στην κατάμεστη αίθουσα «Γιάννης Ρίτσος» του Πνευματικού Κέντρου Ερμούπολης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας του Συλλόγου Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Αλμπανόπουλος στον λόγο του αναφέρθηκε σε στοιχεία του συλλόγου από την ίδρυση του ως και σήμερα, ενώ τόνισε ότι, "Δεν πρέπει να είναι κάποιος μέλος του Συλλόγου για να λάβει τη βοήθεια μας" ενώ παράλληλα ανέφερε ότι είναι πολύτιμη η βοήθεια του κόσμου για την προσπάθεια του Συλλόγου, ενώ έκανε έκκληση να μεταδοθεί ο σκοπός του Συλλόγου σε όλο τον κόσμο για να έρθει και νέα βοήθεια. Παράλληλα ανέφερε ότι "η Κατ' Οίκον Νοσηλεία θα έπρεπε να παρέχεται από το Κράτος και όχι από τον Σύλλογο" ενώ κλείνοντας τόνισε την κεντρική ιδέα και το μήνυμα του Συλλόγου, που είναι "ζητήστε τη βοήθεια του Συλλόγου χωρίς δεύτερη σκέψη".

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα ενημερωτικό βίντεο για τη δράση του Συλλόγου ενώ μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου, Μιχάλης Ζουλουφός. Στο κλείσιμο της βραδιάς τιμήθηκε για την προσφορά του και ο επί σειρά ετών πρόεδρος κ. Αντώνιος Μαυρομουστάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση αλλά έστειλε το μήνυμά του, "Η σκέψη μου και η έγνοια μου για τον Σύλλογο δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι στο μυαλό μου" Η Χορωδία Γονέων και Φίλων της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων "έντυσε" μουσικά την εκδήλωση, ερμηνεύοντας κάποια σημαντικά τραγούδια.